Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMIRA HOTEL RHODES -EX PRINCESS FLORA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: in Rhodos Town, pe bulevardul Kalithea de pe insula Rhodos, la 250 de metri de plaja Santa Maria. Aeroportul International Diagoras este la aproximativ 12 km distanta.

CAMERE: Trei tipuri de spatii de cazare: camera dubla, pentru familie si apartament. Toate camerele pun la dispozitie: balcon cu vedere spre gradina/piscina/mare, televizor si aer conditionat. Camerele duble au 25 m2, un pat dublu/doua paturi single si pot acomoda maxim 3 persoane. Camerele pentru familie au 35 m2, un pat dublu si doua paturi supraetajate si pot acomoda maxim 4 persoane. Apartamentele au 50 m2, sunti dispuse pe 2 niveluri si sunt dotate cu doua paturi la nivelul inferior sit rei la cel superior; acestea pot acomoda maxim 5 persoane.

FACILITATI: Restaurant - mic dejun continental. Piscina exerioara. Loc de joaca pentru copii. Parcare privata gratuita

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.