Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Th8 Palm Dubai Beach Resort Vignette Collection


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în Dubai, la 1,8 km de plaja Frond G, Th8 Palm managed by Accor oferă cazare cu un restaurant, parcare privată gratuită, o piscină în aer liber și un centru de fitness. Acest hotel de 5 stele oferă o recepție deschisă nonstop, room service și WiFi gratuit. Hotelul are o grădină și un loc de joacă pentru copii.

Localizare

Parcul acvatic Aquaventure este la 1,9 km de hotel, iar The Walk at JBR este la 5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, situat la 26 km de Th8 Palm managed by Accor.

Facilitati Hotel

Restaurant, parcare privată gratuită, o piscină în aer liber și un centru de fitness. Acest hotel de 5 stele oferă o recepție deschisă nonstop, room service și WiFi gratuit. Hotelul are o grădină și un loc de joacă pentru copii.

Facilitati Camere

Toate unitățile hotelului au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie, zonă de luat masa și baie privată cu papuci, duș și uscător de păr. La Th8 Palm managed by Accor, fiecare cameră este dotată cu lenjerie de pat și prosoape.