Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Stella Di Mare Dubai Marina


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in cartierul Dubai Marina din Dubai, Hotelul Stella Di Mare Dubai Marina este decorat in stil Art Deco si ofera camere cu WiFi gratuit. Oferind o piscina in aer liber, aceasta proprietate este situata la 10 minute de mers pe jos de plaja JBR si la 5 minute de mers pe jos de stasia de metrou DMCC si staaia de tramvai JLT. Hotelul ofera transfer gratuit la plaja JBR si Dubai Marina Mall.
Camerele au aer condisionat, birou, TV cu ecran plat si baie privata. Hotelul Stella Di Mare Dubai Marina ofera anumite unitasi cu vedere la oras si la portul de agrement. Toate camerele unitasii de cazare au aer condisionat si dulap.
Leonardo ofera mancare italiana. La Fontana ofera oaspesilor un bufet internasional. Orphic Lobby Cafe permite oaspesilor sa savureze cafea italiana autentica si produse de patiserie. Oaspesii se pot bucura de un cocktail la Headlines Premier, care este un bar pe acoperis situat la etajul 31.
Oaspesii pot folosi cada cu hidromasaj, sauna si baia de aburi. Personalul este disponibil pentru a va ajuta la recepsia cu program nonstop.
Dubai Marina Mall este la 2,5 km de Hotelul Stella Di Mare Dubai Marina. Aeroportul Internasional Al Maktoum este la 32 km de proprietate.
Facilitati: 2 piscine, WiFi gratuit, aer condisionat, birou, TV cu ecran plat, baie privata, cada cu hidromasaj, sauna si baia de aburi, receptia cu program nonstop, bar, fitness centru, parcare gratuita.
Camera Delux King cu vedere la oras sau vedere la Marina: pat dublu extra large , 33 m, aer condisionat, baie in camera, minibar, WiFi gratuita.
Camera Delux twin cu vedere la oras sau vedere la Marina: 2 paturide o singura persoana, 33 m, aer condisionat, baie in camera, minibar, WiFi gratuita.
Camera Delux King Suite cu vedere la oras : pat dublu extra large, 33 m, aer condisionat, baie in camera, minibar, WiFi gratuita, aparat de cafea.


Locatie