Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sofitel Dubai The Obelisk


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în Dubai, la 3 km de Dubai World Trade Center, Sofitel Dubai The Obelisk oferă unități de cazare cu un restaurant, parcare privată gratuită, un centru de fitness și un bar. Acest hotel de 5 stele oferă un club pentru copii, un serviciu de concierge și WiFi gratuit.

Localizare

Grand Mosque este la 4,3 km de hotel, iar Dubai Mall este la 6 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 4 km de Sofitel Dubai The Obelisk.

Facilitati Hotel

Restaurant, parcare privată gratuită, un centru de fitness și un bar. Acest hotel de 5 stele oferă un club pentru copii, un serviciu de concierge și WiFi gratuit.

Facilitati Camere

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, aparat de cafea, bideu, uscător de păr și birou. Camerele hotelului au baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite și vedere la oraș. Camerele de la Sofitel Dubai The Obelisk sunt dotate cu o zonă de relaxare.