Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sheraton Abu Dhabi Hotel and Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel de 5 stele din centrul orașului Abu Dhabi este situat pe o plajă privată, la o scurtă plimbare de centrele de afaceri și comerciale. Hotelul are piscine în aer liber, sală de sport și 12 restaurante.

Localizare

Sheraton Abu Dhabi Hotel & Resort este la câțiva pași de Corniche Park, dezvoltat recent, și oferă acces ușor la Tunelul Sheikh Zayed.

Facilitati Hotel

Hotelul Abu Dhabi servește o gamă de mâncăruri pregătite cu ingrediente proaspete, inclusiv mâncăruri italiene, mexicane, spaniole și fructe de mare locale. Mesele sunt oferite la restaurante ​​interioare și în aer liber, cu vedere la ocean.

Oaspeţii se pot relaxa la piscinele în aer liber, înconjurate de palmieri. De asemenea, hotelul are saună, baie de aburi și cadă cu hidromasaj. Sala de sport bine echipată are greutăţi şi echipamente cardiovasculare moderne.

Facilitati Camere

Sheraton Abu Dhabi Hotel & Resort oferă camere de lux. Fiecare cameră are baie cu marmură și balcon privat cu vedere la oraș sau golf.