Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Millennium Place Marina


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Millennium Place Dubai Marina se află în Dubai și are restaurant, bar, centru de fitness și piscină în aer liber. Acest hotel de 4 stele are o recepție deschisă nonstop, room service și WiFi gratuit. Oaspeții au la dispoziție un serviciu de concierge, schimb valutar și parcare cu valet. Se află la 10 minute de mers pe jos de plaja JBR și 5 minute de mers pe jos de Mall Marina.

Localizare

The Walk at JBR se află la 1 km de unitatea de cazare, iar templul Gurunanak Darbar Sikh este la 7 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internațional Al Maktoum, situat la 33 km de Millennium Place Dubai Marina.

Facilitati Hotel

restaurant, bar, centru de fitness și piscină în aer liber, WIFI gratuit. Micul dejun à la carte este disponibil în fiecare dimineață la Millennium Place Dubai Marina.

Facilitati Camere

Toate camerele includ aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, frigider, fierbător, birou, duș și uscător de păr. Camerele au dulap și baie privată.