Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Millennium Al Rawdah Hotel Abu Dhabi


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat într-o locație excelentă în noul cartier comercial din Abu Dhabi, modernul hotel Millennium Al Rawdah este aproape de Centrul Național de Expoziții din Abu Dhabi și de Zayed Sport City și se află la numai 20 de minute de Aeroportul Internațional Abu Dhabi.

Localizare

Millennium Al Rawdah este aproape de Centrul Național de Expoziții din Abu Dhabi și de Zayed Sport City și se află la numai 20 de minute de Aeroportul Internațional Abu Dhabi. Ferrari World și Abu Dhabi Beach se află la doar 10 minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Hotelul are 6 restaurante și baruri, printre care Rouge, un restaurant asiatic cu preparate rafinate, și Blue Bar, care oferă vedere panoramică la oraș.

Millennium Al Rawdah Hotel oferă o piscină interioară și una în aer liber, rezervate exclusiv adulților, cu o terasă cu șezlonguri. De asemenea, este disponibilă o piscină în aer liber separată pentru copii.

Facilitati Camere

Fiecare cameră de la Millennium Al Rawdah Hotel are un decor european modern, cu detalii inspirate din Orientul Mijlociu. Toate au o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat, stație de conectare pentru iPod și aparat de cafea. În fiecare baie sunt oferite articole de toaletă organice de lux.