Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Khalidiya Palace Rayhaan Abu Dhabi


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Khalidiya Palace Rayhaan Abu Dhabi 5*
este localizat pe plaja cu vedere la Palatul Prezidential, la doar 12km de Louvre Abu Dhabi. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Abu Dhabi la aproximativ 36 km distanta.

FACILITATI
Plaja si Piscina: Plaja de nisip la 200m. O piscina pentru adulti. O piscina pentru copii. Sezlonguri si umbrele la piscina
Hotelul are 2 baruri si 2 restaurante.
Spa si Wellness: sauna, jacuzzi, masaje si tratamente de relaxare si infrumusetare.
Activitati sportive si de recreere: Sala de fitness complet echipata, Yoga, Gimnastica, teren de tenis.
Club pentru copii Flippers - activitati educative si distractive pentru copii
Babysitting la cerere
Sali de conferinte. Principalele Sali de conferinte sunt : Meering Plus 1 - 125m2, capacitate maxima 100 de persoane, Meeting Plus 2 - 258m2, capacitate maxima 150 de persoane.
Organizari de evenimente (onomastica/nunta)
La locatie exista parcare si valet pentru parcare.

RESTAURANT
Unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.Exista seri tematice cu spectacol si muzica live.
Kamoon - Restaurant deschis pentru micul dejun, pranz si cina. Meniul este cu specific arabesc si are seri tematice de joi pana duminica de la ora 8:00pm - 12:00am.
Deschis de luni pana vineri: 12:00pm - 12:00pm, in weekend: 12:00pm - 01:00am
Horizon - Restaurant internationala cu arome orientale. Mic dejun tip bufet. Deschis pentru mic dejun de luni pana vineri: 6:30am - 10:30 am si de sambata pana duminica de la ora 6:30am - 11:00pm. Pentru pranz: 12:30pm - 3:30pm. Pentru cina: 6:30pm- 10:30pm.
The Lounge - Lobby Cafe - Barul din holul hotelului ofera o atmosfera relaxanta unde se pot servi deiferite bauturi, snak-uri, produse de patiserie. Deschis zilnic de la ora 7:00pm - 11:00pm
Sunset Set Bar - Pool Bar - Barul se afla langa piscina hotelului unde poti servi diferite bauturi si snak-uri. Deschis zilnic de la ora 9:00pm pana la apus.

CAMERE
Hotelul ofera 443 de camera si suite concepute pentru confort si relaxare.
Toate camerele sunt mobilate modern si pun la dispozitie: aer conditionat, televizor, WiFi, telefon, seif, halate si papuci, uscator de par, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, serviciu de calcat, mini bar.
Exista camera pentru fumatori la cerere

Guest Room King Bed (45m2) - Camera are vedere la Palatul Presidential sau la Marea Arabiei si este dotata cu un pat king size.
Guest Room With Balcony (50m2) - Camera are balcon privat cu vedere la Palatul Presidential si este dotata cu un pat king size.
Guest Room With Kitchenette And Balcony (50m2) - Camera are balcon privat cu vedere la Palatul Presidential. Este dotata cu un pat king size/ doua paturi Twin si chicineta.
Sea View Room With Balcony (50m2) - Camera are balcon privat cu vedere la Marea Arabiei. Este dotata cu un pat king size/ doua paturi Twin.
Sea View Room With Kitchenette And Balcony (50m2) - Camera are balcon privat cu vedere la Marea Arabiei. Este dotata cu un pat king size/ doua paturi Twin si chicineta.
Studio With Kitchinette (55m2) - Camera are vedere la Palatul Presidential sau la Marea Arabiei. Este dotata cu un pat king size/ doua paturi Twin, chicineta, zona de living si baie separata pentru vizitatori.
Sea View Studio With Kitchenette And Balcony (60m2) - Camera are balcon privat cu vedere la Marea Arabiei. Este dotata cu un pat king size, chicineta, zona de living si baie separata pentru vizitatori.
Family Room With Kitchenette And Balcony (60m2) - Camera are balcon privat cu vedere la Palatul Presidential. Este dotata cu un pat king size/ doua paturi Twin, chicineta.
One Bedroom Suite (65m2) - Camera are vedere la Marea Arabiei. Este dotata cu un pat king size, zona de living si baie separata pentru vizitatori.
Sea View One Bedroom Apartament With Balcony(72m2) - Camera are balcon privat cu vedere la Marea Arabiei. Este dotata cu un pat king size, zona de living, bucatarie si baie separata pentru vizitatori.
Two Bedroom Apartament (120m2) - O camera cu pat king size si o camera cu paturi Twin. Apartamentul are balcon privat cu vedere la Palatul Prezidential sau la Marea Arabiei. Dotata cu baie separata pentru oaspeti.
Two Bedroom Apartament With Balcony (125m2) - O camera cu pat king size si o camera cu paturi Twin. Apartamentul are balcon privat cu vedere la Palatul Prezidential. Dotata cu bucatarie, zona de living si baie separata pentru oaspeti

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

DISTANTA FATA DE ATRACTIILE TURISTICE PRINCIPALE:
-Marina Mall este la 5 minute de condus
-Khalidiyah Mall este la 10 minute de condus
-Louvre Abu Dhabi este la 12 km de condus
-Qasr al - Hosn este la 5 km de condus
-Nation Galleria este la 1,3 km de condus

Locatie