Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JA The Resort - JA Lake View Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

DESCRIERE
J.A. Lake View Hotel face parte din complexul J.A. The Resort, Dubai. Suprafata resortului este de 1 milion mp. Acesta este localizat la doar 40 km distanta de Aeroportul International Dubai. Dubai Parks and Resorts se afla la 19 km de hotel, iar templu sikh Gurunanak Darbar este la 23 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Al Maktoum, situat la 21 km de Hotelul JA Lake View.

FACILITATI
Hotelul JA Lake View ofera cazare cu parcare privata gratuita, restaurant, bar si centru de fitness. Acest hotel de 5 stele are WiFi gratuit, club pentru copii si o zona de plaja privata. Oaspetii au la dispozitie o receptie cu program non-stop, room-service si schimb valutar,
centru SPA: tratamente faciale, masaj, sauna uscata/ umeda, magazin de suveniruri, padulti/ copii, servicii babysitter si cresa, club pentru copii cu animatori: ore de gatit, seara de film, discoteca, 7 piscine, WiFi gratuit.
Activitati sportive: cursuri de golf si teren de mini-golf, centru de echitatie, 4 terenuri de tenis, masa de tenis, squashed court, teren de volei pe plaja, shooting club, Zumba, teren de fotbal, masa de billiard, echipament darts.
Hotelul JA Lake View ofera servicii de inchiriere de autoturisme si facilitati de biliard, tenis de masa si squash. Proprietatea ofera un serviciu de transfer de la/la aeroport, disponibil la un cost suplimentar.

RESTAURANT
Sistem ALL INCLUSIVE. Se servesc cele 3 mese principale, gustari si bauturi alcoolice/ non-alcoolice. Exista 25 de restaurante/ baruri:
RESTAURANT: 81, Republika, Anchore Restaurant, Kinara by Vikas Khana, Sette, La Fontana Restaurant, Taperia, Vasco Da Gama, White Orchide Restaurant, Shoobers.
BAR: Anchore Pool Bar, Capitains Restaurant & Bar, Garden Bar, Palm Pool Bar, Palmito Pool Bar, Signature, Oasis, Stables Coffee Shop, Sunset, Sports Cafe.

CAMERE
Lake View Hotel detine 348 camere/ apartamente. Acestea sunt:
RESORT ROOM - camera cu acces pe plaja. Suprafata: 40 mp. Camera are pat King-size/ Twin, balcon si baie proprie cu cada.
RESORT COURSE VIEW ROOM - Suprafata: 40 mp. Camera are pat King-size, balcon si baie cu dus.
DELUXE ROOM - Suprafata : 40 mp. Camera are pat King-size, balcon, baie cu cada.
JUNIOR SUITE - Suprafata: 70 mp. Camera are pat King-size, balcon, baie cu cada, terasa si living.
ONE BEDROOM TERRANCE SUITE - Suprafata: 168 mp. Camera are pat King-size, balcon, baie cu cada/dus, terasa si living.
LUXURTY TWO BEDROOM SUITE - Suprafta: 250 mp.Camera are pat King-size, balcon, baie cu cada/dus, terasa si living.
Toate camerele au: acces Wi-Fi, TV, kit ingrijire personala, mini-bar/ mini-frigider, seif, aparat ceai/cafea.

Locatie