Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Plaza Movenpick Media City


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Grand Plaza Mövenpick se află în Dubai, la 1,9 km de Sufouh Beach și pune la dispoziție restaurant, parcare privată gratuită, piscină în aer liber și centru de fitness. Acest hotel de 5 stele are WiFi gratuit, bar și lounge comun. Oaspeții au la dispoziție recepție cu program nonstop, room-service și servicii de schimb valutar.

Localizare

The Walk at JBR se află la 6 km de hotel, iar Mall of the Emirates este la 7 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 23 km de Grand Plaza Mövenpick. Proprietatea oferă serviciu de transfer de la/la aeroport, disponibil la un cost suplimentar.

Facilitati Hotel

Oaspeții cazați la Grand Plaza Mövenpick pot savura un mic dejun continental. Această proprietate de 5 stele oferă saună și terasă la soare. Zona este apreciată de amatorii de schi, iar la Grand Plaza Mövenpick este disponibil un serviciu de închiriere de autoturisme.

Facilitati Camere

Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, birou, fierbător de apă, bideu și uscător de păr. De asemenea, camerele hotelului au dulap și baie privată.