Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dhafra Beach Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Dhafra Beach este amplasat într-un cadru liniştit şi relaxat, înconjurat de grădini amenajate, palmieri şi o plajă cu nisip alb. Hotelul Dhafra Beach are 2 restaurante şi baruri, printre care un restaurant deschis pe tot parcursul zilei, o cafenea, un bar informal şi un club de noapte. Body & Soul Club este situat în apropiere de Danat Resort Jebel Dhanna şi oferă pune la dispoziție gratuit facilităţile pentru oaspeţii Hotelului Dhafra Beach, printre care o sală de gimnastică, un club pe plajă, tenis, squash şi sporturi nautice.

Localizare

Pe coasta de vest a orașului Abu Dhabi, la 220 km de capitală,
acest hotel pe malul mării oferă oaspeților confortul și intimitatea unei stațiuni combinate cu ospitalitatea arabă caldă. 

 

 

Facilitati Hotel

Hotelul oferă un spațiu de întâlnire bine amenajat pentru 20 de persoane și
o terasă cu grădină care găzduiește confortabil 500 de invitați pentru evenimente în aer liber. 
Vizitatorii pot alege dintr-o varietate de activități, inclusiv o excursie de pescuit cu o barcă, un tur al insulei Sir Bani Yas sau un safari în deșert. 
Oaspeții au, de asemenea, acces la o zi relaxantă la Body & Soul Recreation Club din complexul adiacent Danat Jebel Dhanna, 
care se află la o plimbare de trei minute de proprietate.
Hotelul Dhafra Beach are trei restaurante care servesc mâncăruri arabe delicioase, în timp ce muzica live și spectacolele îi distrează pe oaspeți.
Închirieri auto și servicii de frizerie sunt disponibile, precum și WiFi de mare viteză în hol și în toate camerele.
Hotelul oferă și servicii de schimb valutar.