Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Crowne Plaza Hotel Dubai Festival City


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel de nefumători se află în zona Dubai Creek şi oferă unităţi de cazare luxoase cu vedere uimitoare la oraşul Dubai. Oaspeții au la dispoziție o piscină în aer liber şi acces direct la centrul comercial Festival City Mall.

Localizare

Centrul comercial Dubai Festival City Mall include peste 500 de magazine, printre care deosebitul Robinsons și găzduiește spectacolul Imagine, de mare succes, cu apă, laser și foc. Crowne Plaza Dubai Festival City Mall, Waterfront este situat la doar 2 km de Aeroportul Internaţional Dubai.

Facilitati Hotel

Restaurantul Zaytoun, deschis pe tot parcursul zilei, oferă preparate gourmet din bucătăria mediteraneană. De asemenea, există o cafenea cu un lounge relaxant, amplasată în hol, o altă cafenea, mai deosebită, care servește bere belgiană şi un restaurant mediteranean deschis toată ziua. Toate localurile oferă WiFi gratuit. Oaspeții se pot relaxa cu un tratament corporal în centrul de wellness al hotelului sau la saună. De asemenea, există și o sală de sport bine utilată.

Facilitati Camere

Camerele spaţioase de la Crowne Plaza au mobilier de designer şi ţesături luxoase. Toate camerele sunt dotate cu TV LCD cu canale prin satelit, iPod docking station şi DVD player. De asemenea, acestea includ o zonă de relaxare și birou.