Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE

Sidekum Hotel 5* este localizat pe coasta Marii Mediterane, la 5 km de Side si 7km de Manavgat. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Antalya, la 54 de km.

FACILITATI

Plaja si Piscina: Plaja - 400 m (serviciu de transport). Piscine exterioare - una de 460 m3 si cealalta de 204 m3, cu adancimea de 1,40 m. Piscina interioara - 72 m3, 1,40 adancime. Piscina pentru copii - 15 m3, 0,33 m adancime.
Mini Club (4 - 12 ani): Activitati interactive, jocuri si spectacole supervizate si coordonate de personalul specializat. Loc de joaca.
Spa & Wellness: hamam, sauna
Divertisment: echipa de animatie - spectacole si muzica live, activitati sportive si de recreere. Mese de ping-pong si biliard. Sala de jocuri, sala de cinema, biblioteca.
Sali de conferinte
Parcare Privata

RESTAURANT

Resrtaurante: Main Restaurant, A la Carte Turkish
Bar: Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar, Alice Bar, Disco

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, A.C., televizor, minibar, telefon, baie dotata cu dus/cada si uscator.

STANDARD ROOM (19 m2) - capacitate maxima 2 adulti si 2 copii
DISABLED ROOM (19 m2)
FAMILY ROOM (38 m2) - doua camere standard interconectate. Capacitate maxima 4 adulti

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.