Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO NUMA BAY


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE

Numa Bay Exclusive (ex. Sentido Numa Bay) 5* este localizat in Alanya, la 105 km de Aeroportul International Antalya.

FACILITATI

Plaja & Piscine: Plaja. Piscine exterioare: doua pentru adulti, una pentru copii cu tobogane si waterpark. Piscina interioara la Centrul Spa.
Spa & Wellness: sauna, bai turcesti, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare. Sala de fitness.
Organizare de evenimente si intalniri.
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, activitati sportive si de recreere, spectacole, discoteca, petreceri, concursuri si muzica live.

RESTAURANT

Restaurante: Numa Bay Main Restaurant, Joes Grill A La Carte, The Wok House A La Carte, Ali Baba Fish A La Carte, Snack Bar & Restaurant, 24 Hours Patisserie
Baruri: Blue Bar, Beach Bar, Club Numa Bay

CAMERE

Fiecare camera pune la dispozitie: balcon/terasa, A.C. si incalzire centrala, T.V., minibar, WiFi, seif, aparat pentru cafea si ceai, meniu pentru perne.

STANDARD ROOM (30 m2) - paturi duble sau twin. Capacitate 2 persoane.
SUPERIOR ROOM (30 m2) - paturi duble sau twin. Smart room. Capacitate 2 persoane.
FAMILY ROOM (45 m2) - paturi duble sau twin si canapea. Capacitate 4 persoane.
STANDARD SWIM UP ROOM (40 m2) - paturi duble sau twin. Terasa cu sezlonguri si acces spre piscina (impartita cu celelalte camere swim-up). Capacitate 2 persoane.
DUBLEX SWIM UP ROOM (40 m2) - la parter pat dublu si la eaj doua apturi single. Terasa cu sezlonguri si acces spre piscina (impartita cu celelalte camere swim-up). Capacitate 4 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.