Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

POSEIDON


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Poseidon Beach Hotel 3* este amplasat pe malul mării, la 500 de metri de centrul oraşului Laganas.Hotelul se afla la 4km distanta fata de aeroport si 7km distanta fata de orasul Zante, capitala insulei si fata de portul insulei. Acesta oferă o piscină în aer liber, cadă cu hidromasaj, piscină pentru copii şi camere cu balcon mobilat şi cu vedere la Marea Ionică.
Hotelul are 250 de camere, fiecare cameră fiind dotata cu aer condiţionat, seif, mini-frigider, satelit TV, baie cu dus, uscător de păr.Snack barul de la piscină şi restaurantul oferă preparate culinare din bucătăria grecească şi europeană. La barul hotelului se pot comanda băuturi răcoritoare.Facilitati hotel :- biliard- tenis de masă - sala de jocuri- loc de joacă pentru copii- şezlonguri şi umbrele la piscină gratuite- şezlonguri pe plajă (extra)- piscina exterioara- terasa- gradina- bar- snack bar- wi-fi (extra)- parcare auto gratuita- camera de bagaje- receptie 24h- fax / servicii de printare- inchiriere auto- jacuzzi- facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa- liftÎn apropierea Hotelului Poseidon Beach sunt amplasate convenabil magazine, taverne, baruri şi un minimarket.