Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTIR PALACE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

ASTIR PALACE 4* - LAGANAS

Descriere: ASTIR PALACEBine ati venit la ASTIR PALACE. Zakynthos, despre care a scris Homer si pe care a numit-o Yliessa, adica din lemn, cunoscuta pe plan international cu numele de Zante sau Floarea Estului dupa cum il numeau Venetienii, este o insula bogata in istorie, oferind vizitatorilor sai o multime de sit-uri, peisaje si plaje cu ape cristaline. Pentru o sedere cat mai placuta am creat un complex hotelier de prima clasa, localizat pe una dintre cele mai frumoase plaje, Laganas.
Tip masa: Mic dejun. Demipensiune.
Localizare: ASTIR PALACEPe plaja, la 800 m de centrul statiunii, la 7 km de orasul Zante si 4 km de aeroport. La 30 m de hotel se afla un supermarket. Unul din cele mai primitoare complexe hoteliere de pe insula, oferind un excelent raport calitate-pret.
Plaja:Plaja lata cu nisip fin si intrare lina in apa.
Dotari camere: ASTIR PALACE dispune de 116 camere dotate cu aer conditionat (gratuit in iulie-august), mini-frigider (contra cost), seif (contra cost 3 Euro/zi), TV, mini-frigider (contra cost 3 Euro/ zi), balcon cu vedere laterala sau frontala la mare.
Facilitati generaleASTIR PALACE dispune de restaurant principal cu vedere la piscina si la mare, bar, snack bar la piscina, salon TV,seif la receptie, piscina pentru adulti si piscine pentru copii, sezlonguri si umbrele de soare, WiFi, centru internet, sala de conferinte, parcare.
Clasificarea agentiei: 3*+
Web: www.astirhotels.gr