Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rachoni Bay - Resort (Skala Rachoni)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Facilitati camere
Suprafata camerelor este de 20 m2 si au in dotare TV, telefon, aer conditionat (contra cost - 5 €/camera/zi), frigider, uscator de par, baie cu dus si balcon.

Plaja
Hotelul dispune de o mica plaja privata cu nisip, frumos amenajata cu sezlonguri si umbrelute. Aici va puteti relaxa la barul ce serveste bauturi si gustari pe tot parcursul zilei.

Facilitati hotel
Hotelul Rachoni Bay a fost renovat in anul 2013 si ofera receptie deschisa 24 h, camera de bagaje, restaurant (buffet), bar, snack-bar, internet Wi-Fi gratuit in zonele publice, biliard, bar la piscina, piscina cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina si plaja, loc de joaca pentru copii, gradina, centru fitness, tenis de masa, billiard, serviciu de inchiriere masini si parcare gratuita. Serviciul Baby Sitting poate fi disponibil la cerere.

Localizare
Hotelul Rachoni Bay este situat pe plaja, la 900 de metri de Skala Rachoni si la 4 km de Portul Prinos al insulei Thassos. Zona cu baruri, taverne si magazine este la o scurta plimbare de-a lungul tarmului, iar statia de autobuz se afla la 300 de metri de hotel. Distanta fata de aeroportul din Kavala este de aproximativ 40 km, iar pana in capitala insulei sunt aproximativ 16 km.