Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Laguna Nivaria


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Laguna Nivaria este o constructie fascinanta din secolul al XVI-lea, cu suite si apartamente foarte elegante, situat chiar in centrul vechi al orasului San Cristobal de la Laguna, foarte recunoscut si pentru ca este inscris in Patrimoniul Mondial Unesco. Aeroportul Tenerife Norte este situat la doar 3.5 km de hotel, iar Santa Cruz si cele mai apropiate plaje sunt la aproximativ 15 minute de mers cu masina. Facilitati camere
Hotelul dispune de camere spatioase, confortabile si luminoase, camere antialergice cu saltele si lenjerie Ökotex care îndeplinesc standardele germane, iar curățare acestora se face zilnic cu produse ecologice. Toate camerele hotelului au asigurate numeroase facilitati pentru un confort sporit: aer conditionat, sistem de încălzire, internet gratuit, chicineta, frigider, zonă de luat masa, birou, telefon, TV prin cablu, seif gratuit, baie privata cu cabina de dus/ cada, uscator de par, bideu, balcon cu vedere la superbele gradini tipic spaniole, ventilator pe tavan, pardoseala cu parchet din lemn. Unele camere dispun si de halat de baie si papuci de casă. Unităţile de cazare de la Hotelul Laguna Nivaria au decor elegant în stil colonial, cu ferestre din lemn şi uşi franceze.

Facilitati hotel
Hotelul Laguna Nivaria se află într-un conac fermecător din secolul al XVI-lea şi oferă un restaurant à la carte şi camere, suite şi apartamente elegante. Hotelul are două clădiri: Laguna și Nivaria. Prima cladire, Laguna este caracterizata ca o clădire istorică din secolul al XVI-lea în stil colonial, ferestre, cadru si usi din lemn. Aceasta găzduiește recepția, restaurantul, sălile de conferinţe, suitele şi camerele de categorie superioară. Nivaria este clădirea mai modernă și include camerele Confort, un centru Spa (contra cost) și fitness (gratuit), care sunt perfecte pentru relaxare si tonifiere. De asemenea, are o curte interioară și o sală de așteptare la intrare, plus acces direct la parcarea hotelului. Hotelul Laguna Nivaria ofera numeroase facilitati pentru o vacanta cat mai placuta si o sedere foarte confortabila: sala de fitness, camera de bagaje, aer conditionat, terasa, centru spa si wellness, room service, bar, restaurant, internet gratuit, parcare contra cost (necesita rezervare), serviciu de vanzare bilete, inchirieri auto, business center, receptie nonstop, sali de conferinte si petreceri, incalzire, seif, lift. Oaspeții se pot bucura de un mic dejun tip bufet în restaurantul Plaza sau pe terasă. Pentru prânz şi cină, sunt servite mâncăruri din bucătăria Insulelor Canare şi preparate internaţionale. Restaurantul utilizează produse ecologice cultivate în grădina proprie. Hotelul are şi un café-bar. Animalele de companie sunt acceptate in acest hotel la cerere (cost suplimentar), iar alte servicii pot fi solicitate contra cost.

Localizare
Laguna Nivaria se afla situat in centrul vechi al orasului San Cristobal de la Laguna, in Plaza del Adelantado, lângă primărie și strada principală, orasul fiind recunoscut pentru ca este inscris in Patrimoniul Mondial Unesco, asadar usor de gasit. Distanta fata de aroportul Tenerife Norte este de doar 3.5 km, iar fata de Santa Cruz si cele mai apropiate plaje aproximativ 15 minute de mers cu masina. Santa Cruz, portul oraşului şi cele mai apropiate plaje sunt la aproximativ 15 minute de mers cu maşina. Aeroportul Tenerife Norte este la 3,5 km de hotel. Aproape de hotel se gasesc restaurante, magazine și diferite mijloace de transport. Punctele de atractie cele mai cunoscute din zona sunt urmatoarele, dupa cum urmeaza: Catedral San Cristobal de La Laguna (400 m), Leal Theatre (600 m), Candelaria University Hospital (5,1 km), Museo militar regional de Canarias (5,5 km), Tenerife Trade Fair (6,5 km), Museo municipal de Bellas Artes si Tenerife Espacio de las Artes (6,6 km), Centrul comercial Carrefour (6,9 km), Punta Larga Shopping Centre (14,5 km).

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Permite animale de companie
Parcare
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )