Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamentos Oroblanco


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
La Oro Blanco Apartments, turtistii vor găsi locul ideal pentru a se bucura de insula Tenerife dar și de plajele sale. Hotelul este situat la aproximativ 800 de metri de plaja Troya, iar plajele populare Playa de las Américas (1,5 km de la hotel) şi Los Cristianos (2,3 km) sunt situate ambele la o scurtă plimbare. În apropiere se găsesc Parcul Acvatic Siam și o serie de grădini zoologice. Pe plajele aurii superbe, oaspetii se pot bucura de vederea fantastică la Oceanul Atlantic şi profita de soare. Aeroportul Tenerife Sur se gaseste la o distanta de aproximativ 16 km, iar cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: Golf Las Americas (600 m), Parcul Siam (900 m), Safari Shopping Centre (1 km), Piramide de Arona Convention Centre (1,1 km), San Eugenio Shopping Centre (1,6 km), Aqualand (1,7 km), La Pinta Beach (1,9 km), Gran Sur Shopping Centre (2,8 km), Plaza del Duque Shopping Centre si Chayofa (3,2 km).

Facilitati

Hotelul dispune de urmatoarele servicii si facilitati precum recepție 24 de ore pe zi, lift, internet Wi-Fi gratuit in zonele publice, piscină mare în aer liber, piscina interioara incalzita (pe perioada lunilor mai reci), cadă cu hidromasaj/jacuzzi şi saună, solar, terasa la soare, bar, automat bauturi, posibilă parcarea privată la proprietate contra cost (nu este posibilă rezervarea), transfer de la/la aeroport (contra cost), închirieri auto si biciclete (cost suplimentar), cameră de bagaje, birou de turism, schimb valutar, seif, teren de joacă pentru copii, mini-market propriu, bărbier/salon de frumuseţe, biblioteca.

Oaspeţii cei mari pot profita din plin de clima fantastică din Tenerife, relaxându-se la soare pe şezlonguri şi apoi răcorindu-se în piscină, iar cei mici se pot distra şi pot lega noi prietenii în zona de joacă special amenajata pentru copii.