Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VALTOS IONIAN


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Fabulos 8.9 Booking.com Hotelul este la 5 minute de plaja Valtos, orasul pitoresc Parga si castelul venetian aflandu-se la numai 400 m. La 25 de minute de mers cu masina se afla situl anticului Necromanteio, unde se credea ca este poarta spre regatul lui Hades. Drinks & Food
Hotelul ofera cazare fara masa. In apropiere exista restaurante si baruri.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara si au posibilitatea de a inchiria biciclete si masini pentru a explora zona.

Localizare
Hotelul este la 5 minute de plaja Valtos, orasul pitoresc Parga si castelul venetian aflandu-se la numai 400 m. In apropiere se afla restaurante si baruri.

Facilitati

Hotelul are urmatoarele servicii si facilitati: receptie, depozitarea bagajelor, seifuri, spalatorie, bar, acces gratuit la internet WIFI, parcare, inchiriere de masini si biciclete, sala comuna cu TV, biblioteca, cada fierbinte/jacuzzi, piscina exterioara, facilitati pentru barbeque. La solicitare sunt acceptate animalele de companie (pot exista costuri suplimentare).