Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DoubleTree by Hilton 4*+


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: in partea de sud a statiunii Nisipurile de Aur, la 5 minute de mers pe jos fata de plaja, in apropiere de Aqua Park.

Facilitati camere: TV LCD, balcon, internet, telefon, AC, cafetiera, baie cu produse Neutrogena, paturi cu saltele Sweet Dreams (specific lantului Hilton).


Facilitati hotel: 2 restaurante, 2 piscine exterioare, 1 piscina interioara incalzita, teren de tenis si volei, sala de fitness Precor, lobby bar, terasa, bar la piscina si grill, Apollo Night Club, Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic (pe o suprafata de 2300 mp, 35 camere de tratament dotate cu echipamente pentru tratamente faciale, corporale, terapii estetice - servicii contra cost).


All Inclusive:


- serviciile de all inclusive sunt disponibile intre orele 10:00 - 23:00; turistilor li se va da o bratara la sosire de catre receptie care trebuie purtata toata durata sejurului. Serviciile includ:


- mic dejun, pranz si cina tip bufet ; snack-uri dimineata si dupa amiaza;


- bauturi alcoolice si non alcoolice locale bulgaresti de la 10:00 la 23:00: cafea, ceai, lapte, apa minerala si plata, sucuri, coca cola, apa tonica, bere locala la draft, vine rosu si alb local, vodka, gin, rom, whiskey, brandy, mastika - locale bulgaresti, din minibar: apa minerala. Bauturile de import sunt contra cost.


- accesul gratuit la sauna si baia de aburi - necesita rezervare la receptie; accesul la piscine si la sala de gimnastica intre orele 08:00 - 20:00; tennis - contra cots;


- animatie: 6 zile/saptamana, spectacole seara, mini club pentru copii si loc de joaca;


- transport cu "mini trenul" catre plaja privata - "BG Sun Travel Beach Zone " situata intre aparthotel Sirena si Zlatna Kotva, unde se asigura 2 sezlonguri + 1 umbrela /camera (rezervare la :Guest Relations Desk" ), bar cu bauturi "all inclusive "pe plaja. Transfer catre plaja si inapoi.Servicii gratuite.



Oaspetii nostri cazati in hotelul DoubleTree by Hilton Varna cu tipul de pensiune All Inclusive au la dispozitia sa gratuit plaja Nr. 13 BG Sun Travel Beach Zone ( situata intre apart-hotelurile Admiral-Sirena si Melia Grand Hermitage”). Acest serviciu presupune oferirea unei umbrele si a 2 sezlonguri pe camera, bauturile conform programului All Inclusive la fel si pranzul la pachet (optional, este necesar sa se anunte din ziua precedenta la receptie). Serviciul presupune si transportul gratuit tur-retur in dependenta de solicitare si conform graficului anuntat la receptie fiind necesara o rezervare prealabila din ziua precedenta si ridicarea unor carduri laminate pentru a profita de serviciul pe plaja. Toti ceilalti oaspeti ai hotelului DoubleTree by Hilton Varna cu tipul de pensiune BB, HB (cazare cu mic dejun si demipensiune), au la dispozitie plaja “Nirvana” care se afla dupa portul statiunii Nisipurile de Aur. Oaspetilor din DoubleTree by Hilton Varna li se asigura transport gratuit tur-retur, precum si pretul preferential de 15 leva pentru 1 umbrela si 2 sezlonguri. Pentru folosirea unei saltele se achita suplimentar suma de 2 leva. La aceasta plaja nu se asigura bauturile din programul all inclusive precum nici pranzul la pachet. Pentru o mai mare comoditate oaspetii hotelului pot fi transportati inapoi pentru a-si lua pranzul in restaurantul de baza al hotelului.


Pentu folosirea plajei “Nirvana” este deasemenea necesara o rezervare prealabila din ziua precedenta folosirii serviciului.