Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Localizare: Hotelul Astera este situat pe faleza din statiunea Nisipurile de Aur , pe malul marii.


Informatii hotel: Hotelul are 9 etaje, 2 lifturi, 203 de camere, restaurant principal, restaurant a-la-carte, Casino - club Astera, discoteca, centru SPA.


Servicii masa: Ultra All Inclusive (mic dejun, pranz si cina - bufet; mic dejun tarziu, snacksuri si inghetata intre orele 10.00-17.00; cafea, ceai si prajituri dupa amiaza; bauturile locale si internationale alcoolice si nonalcoolice intre orele 10.30-24.00; un bar deschis non stop; de 2 ori pe saptamana teme culinare; anumite bauturi si snacksuri la barul de pe plaja; 3 tipuri de cocktailuri la lobby bar si pool bar)


Quality partner: Early check in or late check out - in functie de disponibilitati, o sticla de vin local la sosire, halat de baie si papuci, prosoape la plaja si la piscina, bautura de bun venit la receptie, acces la internet in camere, o ora pe sejur - gratuit se inchiriaza bicicleta, surprize pentru cei care isi sarbatorsc ziua de nastere, acces gratuit la discoteca.


Servicii cazare: toate camerele au vedere la mare, chei de acces electronice, TV satelit, minibar, aer conditionat , baie cu dus sau cada, uscator de par.


Facilitati copii: mini club pentru copii 4-12 ani, mini disco, sectiune pentru copii la piscina exterioara, scaune speciale in restaurant, paututuri pentru bebelusi (gratuit), meniuri speciale pentru copii.


Sport si activitati:


Gratuit: activitati si distractie in cursul zilei de cel putin 5 ori pe saptamana, cursuri de dans, fitness, sauna, baie de aburi, yoga, volei pe plaja, fotbal pe plaja, biliard, darts, tenis de masa, boccia. Piscina interioara si exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja ( Astera beach).


Contra cost: masaj si centrul SPA.


Animalele de companie (caini si pisici pana la 10 kg greutate) sunt acceptate dar se asteapta confirmarea hotelului in prealabil iar plata se face la receptie.


Parcare: gratuita pentru turistii hotelului in limita locurilor disponibile.


Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult; in camere duble standard - 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti; in camera dubla lux - 2 adulti + 2 copii; in family room - 2 adulti + 2 copii.


Grad minim ocupare camere: In in family room - 2 adulti + 2 copii.


Observatii:

- Taxa statiune si servicii: 7 EUR/persoana/sejur


- Copii 0-3,9 ani - gratuit


- Copil 0-3,9 ani in camera single cu 1 adult - gratuit


- Copil 4-12,9 ani in camera dubla cu 2 adulti - gratuit


- Copil 4-12,9 ani in camera dubla cu 1 adult - plateste 50% din tariful de adult


- 2 copii 4-12,9 ani in camera dubla/ family room cu 2 adulti - primul copil plateste 50% din tariful de adult, al 2-lea este gratuit


- 2 copii 4-12,9 ani in camera dubla cu 1 adult - fiecare copil plateste 50% din tariful de adult


- 2 copii ( un copil 0-3,9 ani si un copil 4-12,9 ani ) in camera dubla cu 2 adulti - gratuit


- Al treilea adult in camera dubla cu extrabed - 30% reducere din tariful de adult.



Locatie