Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zenith Conference and Spa Hotel - 2021


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Hotelul Zenith este situat chiar pe plaja, in nordul statiunii Mamaia, intre Complexul Palas-Pelican si Hotel Dorna, in vecinatatea celor mai importante cluburi ale statiunii.

Distante
-8 km de centrul orasului Constanta;
-100 m de cea mai apropiata statie de autobuz
-2 km de telegondola din Mamaia;
-aproximativ 1 km de cele mai populare cluburi din Mamaia

Puncte de interes
- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu din lacul Siutghiol

Atu-uri hotel
-plaja privata cu nisip
-deschis tot timpul anului
- cel mai mare si modern centru de conferinte si evenimente de pe litoralul romanesc

FacilitatiAccesul la SPA-ul hotelului este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani, cu plata, in intervalul 08.00-20.00. SPA-ul dispune de piscina exterioara cu apa incalzita, salina, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, dusuri aromatice, dus emotional, cabinete de masaj ( masajele se achita separat ), fresh bar ( consumatiile se achita separat ) si terasa cu vedere directa la mare.

Pe durata sezonului estival, in mod EXCEPTIONAL si exclusiv oaspetilor hotelului este admis numai cu plata si accesul separat doar la piscina exterioara a SPA-ului, in intervalul 09.00-19.00. Accesul separat la piscina se face exclusiv pe la casieria plaja pe baza principiului primul venit a primul servit , numai in limita sezlongurilor libere.


Hotelul administraza un sector de plaja concesionat, zona fiind amenajata cu sezlonguri si umbrele, inchirierea sezlongurilor fiind posibila zilnic intre orele 07.00 si 19.00. Tariful de inchiriere a unui sezlong de plaja (tarif EXCLUSIV APLICABIL OASPETILOR HOTELULUI) este stabilit in functie de sezonalitate si se achita la receptie!