Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Studiouri Povesti la Mare CM


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere Studiouri Povesti la MareStudiourile Povesti la Mare sunt amplasate la 150m de plaja in nordul statiunii Mamaia. Activitatea am inceput-o in anul 2021. Totul este nou. La parterul locatiei sunt magazine . La 400m distanta sunt amplasate cele mai importante cluburi de distractie din statiunea Mamaia.

Pentru cei ce doresc sa serveasca masa, pot alege sa manance pe terasa. Terasa are peste 11mp. Pe terasa este o masa , o canapea si 2 fotoli unde se poate manca. De pe terasa se poate vedea un apus de soare fabulos cu vedere spre Lacul Siutghiol. Pentru cei ce sunt cazati oferim Gratuit parcare privata. Parcarea este chiar langa proprietate.

De pe terasa dimineata poti vedea un rasarit de soare extraordinar, poti admira spectacolul iesirii soarelui din apa Marii Negre, iar seara soarele rosu torid cum se 'ascunde' in spatele Lacului Siutghiol

Asteptam cu placere oaspetii ce doresc sa ne treaca pragul. Suntem entuziasmati de posibilitatea de a oferi cazare turistilor ce vin la mare, pentru a se bucura de plaja, nisip si soare. Schimbam complet lenjeria si prosoapele dupa fiecare client sau dupa 3 nopti de sejur. Incercam mereu sa venim cu lucruri noi si sa oferim o vacanta de poveste pentru fiecare oaspete ce ne trece pragul.

Facilitati camera
Baie
Hartie igienica
Prosoape mari
Prosoape de fata
Prosoape de picioare
Baie privata
Toaleta
Articole de toaleta gratuite
Uscator de par
Dus

Bucatarie
Masa
Produse de curatenie
Cuptor cu microunde
Expresor cafea
Frigider

Dormitor
Priza langa pat
Canapea extensibila
Uscator de rufe
Suport de haine
Plasa de tantari
Pardoseala de gresie/marmura
Perne si perne decorative
Lenjerie de pat
Plic de pat
Pilota
Scaun pentru bebelus -la cerere gratuit
Patut bebelus - la cerere gratuit
Dulap haine
Izolare fonic
Incalzire
Aer conditionat
TV cu ecran plat
Canale prin cablu
Canale prin satelit
TV
Netflix
INTERNET
Internet wireless este disponibil in camerele hotelului si este GRATUIT.
PARCARE
Parcarea privat GRATUIT la proprietate.

Vedere /exterior
Vedere lac
Vedere mare