Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Resort Leon Beach


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Resort Leon Beach, inaugurat in iunie2013 este amplasat in Mamaia Nord, la 80m de plaja. Este format din 4 corpuri de cladire, construite in stil mediteranean.
Hotelul dispune de piscina in aer liber cu sezlonguri, un loc de joaca amenajat cu cos baschet, poarta fotbal, balansoare si topogan. Accesul la internet WIFI este gratuit.
Terasa restaurant moderna unde se pot servi atat mancaruri romanesti cat si preparate din peste, paste, pizza pe vatra etc. Capacitatea terasei restaurant este de in jur de 160 persoane.

Corpul unu denumit C1 este situat la intrarea in complexul hotelier, este compus din parter si et 1 cu camere duble standard si apartamente standard.
Camerele duble standard dotari si suprafata : tv lcd, aer conditiona , frigider tip minibar, pat matrimonial suprafata 160/200, baile sunt dotate cu cabine de dus sau cazi, uscator de par , suprafata camerei este cuprinsa intre 16-18mp.
Apartamentele standard compuse din (living si dormitor ) dotari si suprafata : tv lcd ( in ambele camere ), aer conditionat (in living si dormitor), frigider, chicineta (mobilier bucatarie cu chiuveta, cuptor cu microunde, toaster, aparat de incalzit apa),pat matrimonial in dormitor 160/200, canapea extensibila in living, suprafata apartament in jur de 40mp.
Corpul doi denumit C2 este situat dupa terasa restaurant compus din parter si et 1 cu camere duble standard si pat matrimonial dimensiuni 160/200 si pat suplimentar tip fotoliu extensibil cu cost suplimentar 70 lei /noapte cu mic dejun inclus, dotate cu tv lcd, aer conditionat, frigider tip minibar, mocheta, baile sunt dotate cu cazi si uscator de par iar suprafata camerei este in jur de 18mp.
Corpul trei denumit C3 este corpul principal in care se afla si receptia hotelului, compus din parter+3 et cu camere duble deluxe si apartamente deluxe.
Camerele duble deluxe dotari si suprafat: tv lcd, aer conditionat, mocheta, pat matrimonial dimensiuni 160/200, baile sunt dotate cu cabine de dus si uscator de par, suprafata camerei intre 21-24 mp, anumite camere deluxe sunt dotate cu canapea extensibila cu cost suplimentar 70 lei/noapte cu mic ddejun inclus.
Apartamentele deluxe dotari si suprafata: living (aer conditionat, tv lcd, chicineta(mobilier de bucatarie, cuptor cu microunde,toaster, aparat de incalzit apa, chiuveta)canapea extensibila, mocheta, dormitorul (pat matrimonial dimensiuni 160/200, aer condiotinat, tv lcd,mocheta ) baile sunt doate cu cazi si uscator de par ,suprafata apartamentului in jur de 55mp.
Corpul patru denumit C4 este situat in spatele corpului C3 dupa locul de joaca si este format din apartamente deluxe si garsoniere.
Apartamente deluxe cu 2 camere (living si dormitor ) dotate in living cu canapea extensibila, aer conditionat, tv lcd, chicineta (mobilier de bucatarie,cuptor cu microunde,toaster, aparat de incalzit apa, chiuveta) ,mocheta, iar in dormitor pat matrimonial160/200, aer conditionat, tv lcd, baile sunt dotate cu cabine de dus si uscator de par, suprafata apartamentului in jur de 55-60mp.
Apartamente cu 3 camere (living si 2 dormitoare ), living:mocheta, canapea extensibila, aer conditionat, tv lcd, chicineta (mobilier de bucatarie,cuptor cu microunde,toaster,aparat de incalzit apa),dormitoare:pat matrimonial de 160/200,mocheta, aer conditionat, tv lcd.
Baile sunt dotate cu cabina de dus si uscator de par suprafata apartamentului fiind de 65mp.
Garsonierele sunt ideale pentru familii cu copii deoarece sunt dotate cu pat matrimonial, canapea extensibila, chicineta(mobilier de bacatarie, cuptor cu microunde, toaste, aparat de incalzit apa), aer conditionat, tv lcd, suprafata fiind de 28-30mp.
Toate camerele si apartamentele au balcoane ( anumite camere si apartamente au vedere spre mare )