Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Inaugurat in 2013, hotelul Scapino este o aparitie unica pe litoralul Marii Negre, care surprinde prin design-ul modern, eleganta cromatica si amenajarile interioare de lux.
Clasificat la 4 stele, hotelul Scapino va ofera 33 de camera si apartamente cu balcon, o sala de conferinte cu capacitatea de 50 de locuri si un restaurant cu traditie de peste 20 de ani.
Hotelul Scapino din Mamaia este deschis permanent, fiind astfel o destinatie ideala atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru cei care isi doresc o vacanta la mare.

Localizare
Hotelul Scapino este situat in centrul statiunii Mamaia, langa vechiul Cazino, la doar 100 m de malul Marii Negre si 50 m de Lacul Siutghiol.
In imediata apropiere a hotelului se afla telegondola, beach cluburile Tan Tan, Crush, Princess si Crema, cluburile Luv, Coyote Ugly si Cafe del Mar si aleea de promenada din centrul statiunii Mamaia, unde au loc cele mai importante evenimente de divertisment in perioada sezonului estival.

Distante
-7 km de centrul orasului Constanta

Puncte de interes
- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu din lacul Siutghiol

Atu-uri hotel
-hotel deschis in 2013
-toate camerele au balcon
-hotel modern

Facilitati
Hotelul Scapino are un restaurant cu specific international cu influente mediteraneene, in special cele ale bucatariei italiene.
Sala de conferinte este situata la etajul 5 al hotelului Scapino, are o capacitate de maxim 60 de persone si este echipata cu telefon, internet wireless, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart si sistem de sonorizare.

Micul dejun se serveste bufet sau a la carte, in intervalul orar 7.00 - 10.30, in restaurantul hotelului. Intre orele 10.30 - 12.00 micul dejun se poate servi la camera, intr-o componenta restransa, contra cost.
Roomservice - Daca doriti sa serviti pranzul sau cina in camera, puteti comanda la receptie din menu-ul din restaurant, iar comanda va fi adusa direct in camera, cu o taxa de room service.
De asemenea, hotelul mai pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati si servicii: spalatorie (contra cost), parcare cu 33 de locuri (contra cost), transfer individual la/de la aeroport (contra cost), individual la si de la aeroportul Henri Coanda, Pay TV - programe de filme artistice, documentare si pentru adulti (contra cost), recepie 24/24 h, trezire la ora fixa, informaii despre obiectivele turistice din oras, transportul bagajelor, rimirea si trimiterea mesajelor si a corespondentei, informatii privind orarul mijloacelor de transport, comenzi taxi, pastrarea bagajelor.

Camere
Hotelul are un total de 33 de camere (30 camere duble, 3 apartamente). Fie ca alegeti o camera dubla sau un apartament, odihna, linistea si starea de bine vor fi accesoriile sejurului dumneavoastra in hotelul Scapino. Toate camerele noastre sunt o invitatie la relaxare si confort atat prin eleganta si luxul dotarilor, cat si prin imbinarile de lumina, culoare si arome.
Fumatul este permis doar pe balcon.


Tipuri camera


Hotelul Scapino dispune de 23 de camere duble cu pat matrimonial, 6 camere duble cu 2 paturi separate, 1 camera singla si 3 apartamente. Toate camerele hotelului au balcon si sunt orientate catre mare sau catre lac.
- Camera Dubla cu pat matrimonial - numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si un copil daca pentru acesta nu se solicita pat suplimentar sau baby coat.
- Camera Dubla cu 2 paturi separate ( Twin ) - numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si un copil daca pentru acesta nu se solicita pat suplimentar sau baby coat.


Dotari camera
Camerele sunt dotate cu LCD, televiziune prin cablu, telefon, seif, minibar complet echipat (contra cost), internet wireless, climatizare individuala, mocheta. Baile te invita la relaxare atat prin cromatica aleasa, cat si prin aroma cosmeticelor de lux atent selectate. Baile sunt echipate cu cabina de dus si sunt placate cu granit si piatra naturala.

Locatie