Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Hawaii Mamaia 4**** este amplasat in zona de nord a statiunii Mamaia, chiar pe plaja, in vecinatatea hotelului Vega cu acces direct pe faleza si plaja. Construit pe 5 etaje si inaugurat in 2013, cu o frumoasa arhitectura in forma de scoica, hotelul ofera cazare in camere duble si apartamente spatioase si confortabile, cu vedere frontala la mare.
De pe treptele hotelului sau ale restaurantului se calca direct pe nisipul fierbinte de pe plaja din fata hotelului , elegant si atent amenajata pentru a corespunde nevoilor clientilor sai.
Fiecare spatiu de cazare este prevazut cu sistem de acces pe baza de cartela, instalatie de climatizare, TV led, internet wireless de mare viteza, minibar, seif, baie cu cabina de dus, uscator si telefon. Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial.

La parterul hotelului, in vecinatatea plajei, se afla restaurantul hotelului ce pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse proaspete si de o calitate premium garantata. Oaspetii pot servi masa in restaurantul hotelului sau pe terasa cu vedere frontala la mare si acces direct pe plaja. Terasa este aerisita si frumos amenajata, pentru a putea savura un mic dejun select sau o cina ambientala, intr-o atmosfera relaxanta, de vacanta. Specificul restaurantului este unul international cu influente mediteraneene, iar peparatele se sevesc in regim a la carte.