Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Doina


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Profil: Economic


Situare: Situat la intrare in statiunea Mamaia, hotelul este al doilea din seria de 4 hoteluri de 10 etaje care se desfasoara dupa parcul acvatic Aqua Magic.


Info hotel: Hotelul are bar, magazine, sala de jocuri si internet, mese de billiard, de ping-pong, jocuri electronice pentru copii, servicii de masaj de intretinere si general.


Camere: Hotelul are 330 de camere repartizate astfel: 262 camere cu 2 paturi, cu sau fara aer conditionat; 38 de apartamente care au living si dormitor si 30 de camere pentru 1 sau 2 persoane cu pat matrimonial. Camerele si apartamentele sunt dotate cu televizor, minibar si telefon, iar unele apartamente au aer conditionat.


Restaurantul cu o capacitate de 600 de locuri si compus din 2 saloane ofera experienta unei atmosfere si a unor preparate de calitate.


Servicii gratuite: Informatii turistice. 1 (un) sezlong / camera / garsoniera si 1 (una) 'cafeaua de dimineata' pe plaja hotelului Doina.


Servicii cu plata: Convorbiri telefonice, consumul din minibar, Inchirierea de jocuri.


Facilitati pentru copii: Un copil cu varsta pana la 12 ani neImpliniti cazat in camera cu 2 adulti beneficiaza de gratuitate, pentru un copilul cu varsta peste 12 ani se achita 50% din valoarea locului de cazare si primeste pat suplimentar (fotoliu pat).


Animale de companie: Accesul nu este permis.


Atractii in zona: Mini terenuri de sport: baschet; badminton; volei; 2 mese de tenis; trambulina elastica spatiu joaca prescolari; loc de joaca pentru copii; sala fitness; darts; biliard; remi si table (in limita disponibilitatii); jogging; fitness si aqua gym la piscina, Club tenis, Teatrul de Vara, telegondola.