Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX MEDITERANEAN MAMAIA RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare
Situat in centrul statiunii Mamaia, la doar 50 m de plaja.

Distante
- 6 km de centrul orasului Constanta

Puncte de interes
- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu din lacul Siutghiol

Atu-uri hotel
- hotel foarte potrivit pentru familii cu copii
- mini club
- multiple posibilitati de agrement, distractie si relaxare

Facilitati
Restaurantul este format din salonul principal cu o capacitate de 600 de persoane din care 200 locuri in interior si 400 locuri in zona de terase acoperite.
In fiecare seara, Restaurantul isi invita oaspetisa participe la spectacole de divertisment, cu seri tematice si concursuri pentru adulti si copii. Pe ritmurile muzicii, seara la cina se vor servi meniuri variate cu specific romanesc si international.Activitati de divertisment pentru adulti:
-Karaoke
-Competitii sportive derulate pe terenurile de sport exterioare ale complexului: tenis de masa/ tenis de camp, baschet si fotbal;
Animatie:
-Program artistic, spectacole speciale (seri tematice saptamanal), muzica live, mini-cinema, mini-disco pentru copii, zona de fitness, tenis de masa.

Facilitati copii
Activitati interioare:
-Educatie civica a autocunoasterea, respectul de sine, comunicarea, capacitatea de a decide
-Activitati si jocuri extracurriculare
-Activitati de creatie: exercitii pratice de creativitate, notiuni generale de desensicompozitie, notiuni cromaticeelementare, desen, tehnici de acuarela, colaj, modelaj, pastel, etc.
-Vizionare desene animate, filme Disney
-Mini-disco, karaoke
-Lectii de vacanta (posibilitatea de a face lectii de vacanta asistate de cadrele didactice de la Winnie Club)
-Lectura de vacanta
-Cursuri de limba straina: engleza si germana (notiunile de baza in invatare a unei limbi straine)
-Activitati de dobandire a cunostintelor despre Abecedar si notiuni elementare de Matematica si Aritmetica specific clasei 0
-Si nu in ultimul rand, babysitting (turistii au posibilitatea de a lasa copiii in grija personalului calificat de la Winnie Club)

Toate aceste activitati sunt derulate si asistate de personal calificat (animatori straini si romani pentru o experienta culturala variata)

Activitati exterioare:
-Activitati de creatie
-cinema in aer liber (desene animate/ filme Disney)
-Campionate sportive derulate pe terenurile de sport exterioare ale complexului: tenis masa/tenis camp, fotbal, baschet
-Petreceri exterioare de bun venit, de ramas bun, carnaval si parada modei, face painting, modelaj baloane, Winnie Disco, Winnie Karaoke

Toate aceste activitati sunt derulate si asistate de personal calificat (animatori si clowni).

Camere
Structura de cazare este formata din 3 corpuri de cladire:
- 280 camere duble, dintre care 32 de camere duble family (64 de camera duble comunicante, din care 32 camere duble matrimoniale si 32 camere duble twin) Camerele duble family (comunicante) pot fi vandute si in regim de camera dubla standard.
- 12 apartamente (peste 60 mp / apartament), 6 garsoniere ( cca 30mp)


DESCRIERE TIPURI DE CAMERE
CAMERA DUBLA STANDARD 3*
Camerele duble standard au suprafata de 17,5 mp si sunt dotate cu pat matrimonial/twin, baie proprie, TV LED, aer conditionat, racitor, internet wireless gratuit, de mare viteza. Toate camerele duble au balcon. Accesul in camere permis cu cartele magnetice.
In perioadele 01.05 - 01.07.2021 si 30.08 - 20.09.2021 - un adult care ocupa o camera
dubla in regim single , va achita 80% din tariful unei camere duble.
Capacitatea maxima a camerei este de 2 adulti + 2 copii pana in 14 ani sau 3 adulti + 1 copil pana 10 ani.

CAMERA FAMILY 3*
Este o camera dubla standard cu pat matrimonial si doua paturi suparaetajate. Este dotata cu baie proprie, TV LED, aer conditionat, racitor, produse de igiena personala, internet wireless gratuit, de mare viteza. Accesul in camere permis cu cartele magnetice. Camerele family sunt impartite in cele doua hoteluri Mercur si Minerva.
Capacitate maxima a camerei este de 2 adulti si 2 copii pana in 14 ani sau 3 adulti si un copil pana in 14 ani.

CAMERA COMUNICANTA 3*
Este formata dintr-o camera cu pat matrimonial si o camera de tip twin care comunica printr-o usa. Fiecare camera este dotata cu baie proprie, TV LED, aer conditionat, racitor, produse de igiena personala , internet wireless gratuit, de mare viteza. Accesul in camere permis cu cartele magnetice. Camerele comunicante sunt impartite in cele doua hoteluri Mercur si Minerva. Capacitate maxima a camerei este de 4 adulti si 4 copii pana in 14 ani.

STUDIO 4* VILA 30
Studiourile sunt amplasate la parterul Vilei 30 - au o suprafata de aproximativ 35 mp , sunt dotate cu pat matrimonial si canapea extensibila de doua locuri, baie proprie, TV LED, aer conditionat, racitor, internet wireless gratuit, de mare viteza, uscator de par, halate de baie, papuci, prosoape de plaja, produse de igiena personala. Accesul in studiouri este permis cu cartele magnetice. Studiourile au terasa proprie cu masa, scaune si umbrela.
Capacitate maxima a studioului este de 4 adulti si 1 copil pana in 10 ani sau 3 adulti si 2 copii: unul pana in 10 ani si unul pana in 14 ani sau 2 adulti si 3 copii, din care un copil pana in 10 ani.

APARTAMENT 4* VILA 30
Apartamentele sunt situate in Vila 30 - pe etajele 1 si 2, au o supratata de aproximativ 55 mp si sunt formate dintr- un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila, baie proprie cu cada, TV LED, aer conditionat, racitor, internet wireless gratuit, de mare viteza, uscator de par , halate de baie si papuci de unica folosinta, prosoape de plaja, produse de igiena personala. Accesul in apartamente permis cu cartele magnetice.
Capacitate maxima a studioului este de 4 adulti si 1 copil pana in 10 ani sau 3 adulti si 2 copii: unul pana in 10 ani si unul pana in 14 ani sau 2 adulti si 3 copii, din care un copil pana in 10 ani.



Altele
Tarifele nu includ taxa hoteliera care se achita la receptia hotelului.
Accesul cu animale de companie nu este permis.

DESCRIERE TIPURI DE MASA
Micul dejun se serveste in regim bufet intre orele 08.00 - 10:00 - bauturi non-alcoolice
incluse in timpul micului dejun: sucuri acidulate si neacidulate, cafea, ceai si apa plata si carbogazoasa.
Clientii au acces la piscinele complexului - umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina), in intervalul 08.00-20.00, doar pentru clientii hotelului. Sunt interzise rezervari pentru sezlonguri; parcare gratuita pentru persoanele cazate in studiouri si apartamente 4* - Vila 30. Acces la toate locurile de joaca pentru copii; acces gratuit la terenurile de sport (volei /tenis) - asigurarea echipamentului in limita disponibilului, internet wireless
gratuit.
Produsele oferite la mic dejun se vor consuma doar in incinta restaurantului, pe
parcursul desfasurarii mesei.

Demipensiune - mic dejun si pranz
- servite in regim bufet - mic dejun 08.00 - 10:00, pranz 13:00 - 15:00, Pranzul se serveste incepand cu a doua zi de cazare si se termina cu pranzul din ziua plecarii.
Bauturile incluse numai in timpul meselor : bauturi non-alcoolice - sucuri acidulate si
neacidulate draft , cafea, ceai, apa plata si carbogazoasa: bauturi alcoolice: lichior, vodka. Whisky, vinuri la draft - alb si rosu, bere draft.
Clientii au acces gratuit la piscinele complexului , umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina) in intervalul 08.00-20.00, doar pentru clientii hotelului. Sunt interzise rezervari pentru sezlonguri; parcare gratuita pentru persoanele cazate in studiouri si apartamente 4* - Vila 30. Acces la toate locurile de joaca pentru copii; acces gratuit la terenurile de sport ( volei /tenis) - asigurare echipament in limita disponibilului, internet wireless gratuit
Turistii au obligativitatea de a purta bratara pe care o primesc la cazare pe perioada sejurului.
Serviciile de masa demipensiune sau all inclusive intre 01.05 - 02.07.2021 si 28.08 -
20.09.2021 se vor asigura sub forma de bufet sau meniu cu variante la alegere, in functie de numarul minim de turisti. Bufetul va fi organizat incepand de la minim 60 de persoane.
Nu este permisa folosirea prosoapelor din camera la piscina .
Nu este permis accesul in complex cu animale de companie .
Produsele oferite la mic dejun si pranz se vor consuma doar in incinta restaurantului, pe
parcursul desfasurarii mesei.

All Inclusive - mic dejun /pranz/cina
- servite in regim bufet - mic dejun 08.00 - 10:00, pranz 13:00 - 15:00, cina 19:00 - 21:00.
Pentru turistii care au achizitionat pachetul all inclusive servesc cina in prima zi de cazare, mic dejun , dejun si cina in urmatoarele zile ale sejurului , iar in ziua plecarii ( check-out ) beneficiaza de mic dejun si dejun.
Bauturile incluse numai in timpul meselor : bauturi non-alcoolice - sucuri acidulate si
neacidulate draft , cafea, ceai, apa plata si carbogazoasa: bauturi alcoolice: lichior, vodka. Whisky, vinuri la draft - alb si rosu, bere draft.
Clientii au acces gratuit la piscinele complexului , umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina) in intervalul 08.00-20.00, doar pentru clientii hotelului. Sunt interzise rezervari pentru sezlonguri; parcare gratuita pentru persoanele cazate in studiouri si apartamente 4* - Vila 30. Acces la toate locurile de joaca pentru copii; acces gratuit la terenurile de sport ( volei /tenis) - asigurare echipament in limita disponibilului, internet wireless gratuit.
Turistii au obligativitatea de a purta bratara pe care o primesc la cazare pe perioada sejurului.
Serviciile de masa demipensiune sau all inclusive intre 01.05 - 02.07.2021 si 28.08 -
20.09.2021 se vor asigura sub forma de bufet sau meniu cu variante la alegere, in functie de numarul minim de turisti. Bufetul va fi organizat incepand de la minim 60 de persoane.
Nu este permisa folosirea prosoapelor din camera la piscina .
Nu este permis accesul in complex cu animale de companie .
Produsele oferite la mic dejun, pranz si cina se vor consuma doar in incinta restaurantului, pe parcursul desfasurarii mesei.
Hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente pe care le va oferi turistilor in sistemul all inclusive


COMPLEXUL NU DISPUNE DE PLAJA PROPRIE




Locatie