Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apollo


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Profil: Recomandat pentru odihna/relaxare. Buget mediu.


Situare: Este situat in nordul statiunii la 100 m fata de plaja si este complet renovat.


Camere: Hotelul detine 114 camere duble dotate cu: baie cu dus, TV cablu, frigider, telefon, aer conditionat, pardoseala din gresie. Camerele se afla la etaj.


Restaurant: Serviciile de masa se pot asigura la cerere, in sistem fisa valorica, la unul din restaurantele aflate in imediata apropiere a hotelului. Se acorda in Restaurant Siret, categoria I, restaurant Petit Jardin, categoria 3 stele, restaurant Estival (linie de autoservire), in sistem fisa cont sau bonuri valorice.


Servicii gratuite: Parcare, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, informatii turistice si culturale, rezervari de taxi, bilete de tren, bilete la spectacole, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei turistilor, transportul bagajelor.


Servicii cu plata: Inchiriere prosoape plaja, spalat si calcat obiecte personale, inchiriere umbrele, vanzare marfuri si articole de stricta necesitate, inchiriere jocuri distractive, procurarea de bilete de tren, avion sau la spectacole, servicii postale si fax, asistenta medicala.


Facilitati pentru copii: Maxim 2 copii cu varsta intre 0-7 ani neimpliniti, beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, in camera cu doi adulti. Maxim 2 copii intre 7-14 ani, in camera cu doi adulti, platesc obligatoriu un pat suplimentar (pat pliant). La cazare se va prezenta o copie a certificatului de nastere al copilului.


Animale de companie: Accesul nu este permis.


Atractii in zona: Hotelul este situat foarte aproape de plaja Modern, de locatiile selecte din statiune.