Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRH Magaluf Apartments -Only Adults


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul TRH Magaluf Apartments -Only Adults 3* este localizat intr-o zona privilegiata, pe o colina a insulei Mallorca, la doar 2 minute de plaja si Marea Mediterana. Ofera o priveliste deosebita si se adreseaza oaspetilor ce prefera linistea si relaxarea pe toata perioada sejurului petrecut pe aceasta insula. Sport si agrement
Oaspetii au la dispozitie in cadrul hotelului posibilitatea de a desfasura diverse activitati precum tenis de masă, biliard (cost suplimentar), karaoke, teren de tenis, iar pentru distractie club de noapte/DJ, animatori. In afara locatiei pot practica scufundări (cost suplimentar), ciclism sau drumeţii.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 211 apartamente care combina statiul, versatilitatea si confortul. Apartamentele de la TRH Magaluf includ propriul balcon sau terasă privată, multe cu vedere la mare, bucătărie, cuptor cu microunde, frigider, baie cu dus/ cadă, apel de trezire, telefon, TV cu canale internaționale, internet Wi-Fi contra cost.

Facilitati hotel
Hotelul TRH Magaluf este perfect pentru cei care caută o cazare cu toate tipurile de facilitati si servicii precum piscină în aer liber în stil lagună (deschisă tot anul), o piscină semi-acoperită, teren de tenis, saună și centru de fitness, aer conditionat, lift, terasa la soare, gradina, automat (gustari si bauturi), snack bar, restaurant (bufet), prânz la pachet, bar, room service, internet prin cablu este disponibil în zone publice şi se aplică taxe, parcarea publică gratuit la o locaţie în apropiere (nu este necesară rezervare), inchirieri auto si biciclete (contra cost), serviciu de concierge, cameră de bagaje, birou de turism, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop, seif (cost suplimentar), check-in/check-out express, cafenea, informatii turistice, serviciu de mic dejun în cameră. Un serviciu de bar este disponibil lângă piscina complexului, înconjurată de o terasă mare cu șezlonguri.

Localizare
TRH Magaluf este la numai 150 de metri de plaja Magaluf, cu vederi minunate spre Marea Mediterană. Centrul stațiunii, unde există mai multe baruri, cluburi și restaurante, se află la doar 10 minute de mers pe jos. Parcul acvatic Aqua Land se află la 1,7 km distanță, în timp ce Palma de Mallorca se află la mai puțin de 18 km. Aeroportul Palma de Mallorca se gaseste la o plimbare de aproximativ 30 min cu masina (26 km). In jurul hotelului, pe o raza de 7 km, se intalnesc urmatoarele puncte de atractie si anume: BCM Magaluf (500 m), Katmandu Park (600 m), Twisted Water Park (800 m), Island Beach Club si The Stage (900 m), Nikki Beach Mallorca (1 km), The Pirates Adventure (1,4 km), Aqua land (1,9 km), Parcul Acvatic Western (2,2 km), Aqualand Magaluf (3 km), Golf Santa Ponsa (3,8 km), Cala Portals Vells Beach (4,6 km), Santa Ponsa Beach (5,2 km), Port Adriano (5,9 km), Jungle Park (6,3 km).

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )