Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO PUNTA DEL MAR


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte Bine 8.5 Booking.com Hotelul modern destinat exclusiv adultilor este situat pe un deal, la marginea statiunii Santa Ponsa, oferind privelisti uimitoare spre mare, intr-o zona linistita, ideala pentru cei care doresc sa practice ciclismul si golful. Toate camerele au vedere spre mare. Taxa locala: 1-2eur /pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la fata locului! Copiii pana la 16 ani nu achita taxa. Spa & Wellness
Centrul SPA are piscina interioara, sauna, baie turceasca, jacuzzi si ofera o serie de tratamente corporale si faciale, masaj.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet, demipensiune sau all inclusive: mic dejun (08:00-10:00), prnaz (13:00-15:00) si cina (18:30-21:00) bufet, bauturi alcoolice si non-alcoolice locale (10:00-24:00), gustari (11:00-17:00). Hotelul are un restaurant bufet, un bar la etajul 1 si un bar la etajul 5 care ofera privelisti minunate spre mare (17:00-23:30).

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie o piscina exterioara cu cascada, piscina interioara, centru Spa, sala de fitness, biliard, tenis de masa, inchiriere biciclete, sporturi acvatice pe plaja din Santa Ponsa (1 km), teren de golf (3 km), spectacole muzicale si de divertisment de cateva ori pe saptamana.

Localizare
Hotelul se afla la 4 minute de mers pe jos fata de plaja. La 500 m se gasesc magazine, restaurante si baruri, centrul statiunii este la 1 km, iar aeroportul este la 35 km. Parcul de distractii acvatice din Magaluf este la 4.3 km.

Facilitati

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, spalatorie, inchiriere masini, magazine, seifuri, lift, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, acces gratuit la internet WIFI, parcare privata (cu rezervare, 11 euro/zi), restaurant, bar, piscina exterioara, piscina interioara, hammam, masaj, centru Spa, centru fitness, sauna, inchiriere biciclete, biliard, teren de golf (la 3 km).