Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rd Mar de Portals (ex Maria Luisa) -Only Adults


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Rd Mar de Portals - Only Adults 4* este situat in zona rezidentiala din Portals Nous, intr-o zona fermecatoare, departe de agitatia orasului. Se afla la doar cativa pasi de plaja si de centrul orasului, unde poate fi explorat un port de agrement, un acvariu cu delfini si un teren de golf. Proprietatea ofera deasemenea doua piscine si o terasa cu gradini, unde oaspetii se pot relaxa si bucura in voie. Facilitati camere
Toate camerele hotelului Mar de Portals sunt elegant amenajate, confortabile si luminoase si dispun de aer condiționat (controlat central), încălzire, seif, internet Wi-Fi gratuit, smart TV (prin satelit), baie privata cu cabină de duș, uscator de par, halate de baie, birou, telefon pe birou, seif în cameră, mini-bar, ferestre izolate fonic. Unele includ facilități VIP, acces la lounge-ul executiv si vedere magnifica la mare.

Facilitati hotel
Facilitățile oferite de hotel îl fac locul perfect pentru relaxare și distracție. Există două piscine și o terasă cu grădini, unde oaspetii pot să se relaxeze și să se bucure de soarele mediteranean. Printre serviciile si facilitatile incluse se numara si recepție deschisă 24 de ore (lobby), lift, parcare direct lângă hotel, café/ bistro, restaurant (à la carte si bufet), piscină și wellness, piscină interioară (sezonieră), piscină în aer liber (sezonieră), masaj, Spa și centru de wellness, sauna, inchiriere auto/ biciclete (taxă suplimentară), loc de depozitare al bagajelor, schimb valutar, camere izolate fonic, seif (taxă suplimentară), lift, facilități cameră VIP, alarma de incendiu, detectoare de fum, internet Wi-Fi gratuit in intregul hotel, garaj pentru biciclete.

Localizare
Hotelul Mar de Portals este situat într-o zonă rezidențială din Portals Nous (unul dintre cele mai populare porturi de iahturi din Mallorca), înconjurat de frumusețea naturală, departe de agitația orașului, la 3 minute de mers pe jos de plajă. Există o serie de restaurante în jurul portului de agrement și mai multe de-a lungul străzii principale. In zona exista diverse trasee de ciclism. Aeroportul Palma de Mallorca se afla situat la o distanta de aproximativ 20 km fata de hotel. Cele mai importante si cunoscute puncte de atractie sunt reprezentate de: Marineland Mallorca (1,4 km), Cala Major Beach (3,1 km), Marivent Palace (3,3 km), Mallorca Casino si San Carlos Castle (4 km), Porto Pi Shopping Centre (4,1 km), BCM Magaluf (4,5 km), El Garito Café si Katmandu Park (4,7 km), Abraxas Mallorca (4,8 km), Tito's Palma (5,1 km), Pacha Mallorca Nightclub (5,9 km), Aqua land si Son Vida Golf (6 km).

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )