Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORIENT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Grupotel Orient este situat într-o zonă liniştită, la doar 500 de metri de plaja Playa de Palma din Mallorca. Oferă piscine interioare şi în aer liber cu şezlonguri, o sală de sport şi o saună. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. www.grupotel.com Foarte Bine 8.2 Booking.com

Localizare:

Grupotel Orient este situat într-o zonă liniştită, la doar 500 de metri de plaja Playa de Palma din Mallorca.

Facilitati hotel:

Oferă piscine interioare şi în aer liber cu şezlonguri, o sală de sport şi o saună.

Hotelul asigură acces facil la centrul oraşului Palma, iar aeroportul este la doar 5 km. De asemenea, în staţiunea Palma Beach există numeroase magazine şi baruri.

Restaurantul tip bufet al hotelului serveşte preparate locale şi internaţionale. Există şi un lounge bar cu terasă. Seara se oferă divertisment live.

Hotelul are un club pentru copii, un colţ de internet şi un teren de minigolf. De asemenea, după check-out aveţi la dispoziţie o cameră cu duş gratuită.

Există facilităţi suplimentare, folosite în comun cu un hotel vecin. Acestea includ terenuri de tenis şi un centru spa cu tarife speciale pentru oaspeţii hotelului Grupotel. Hotelul închiriază biciclete şi rachete de tenis.

Facilitati camere:

Oferă camere spaţioase, prevăzute cu aer condiţionat şi baie privată. Toate au balcon, un canal de muzică şi TV prin satelit.