Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OLA PANAMA - ADULTS ONLY -


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Ola Panama este un hotel Adult Only (16+) de 4 stele si se afla in statiunea Palmanova, o statiune linistita, preferata de cei care doresc o vacanta linistita. Hotelul a fost renovat in anul 2017.

Puncte forte

- Piscina exterioara
- Adult only

Localizare

Hotelul Ola Panama este situat la aproximativ 350 m de plaja din Palmanova, plaja cu nisip fin si intrare lina in mare. In apropierea hotelului se gasesc magazine, baruri si restaurante. Principalele atractii aflate in apropierea hotelului sunt: Katmandu Park (1.1 km), Twisted Water Park (1.2 km), The Stage (1.3 km), The Pirates Adventure (1.7 km) si Aqua land (1.9 km). Aeroportul International Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 17.2 km fata de hotel.

Plaja

Plaja Palmanova are o lungime de aproximativ 1 km, o latime de aproximativ 60 m si este una dintre cele 3 plaje ale statiunii. Plaja este cu nisip fin si intrare lina in mare si ofera posibilitatea de a practica sporturi nautice. Fiind o plaja cu Steag Albastru, dipune de toate facilitatile pentru ca orice activitate organizata aici sa fie cat mai confortabila.

Facilitati hotel

Hotelul Ola Panama pune la dispozitia turistilor o multime de servicii si facilitati, printre care: gradina, piscina exterioara, sala de fitness restaurant, bar, centru de inchiriere biciclete si masini, internet wireless, receptie 24 ore, aer conditionat, lift. Nu este permis accesul cu animale de companie. Hotelul nu dispune de parcare.

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 192 camere astfel: camere duble si suite premium. Toate camerele sunt dotate cu: baie privata, televizor, telefon, seif (contra cost), aer conditionat, uscator de par, minibar, balcon, internet wireless.

Locatie