Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR BAHIA DE PALMA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasat la doar 20 de metri de o plajă lungă de nisip, Iberostar Bahía de Palma - Adults Only oferă o terasă pe acoperiș cu o piscină infinită și o zonă de soare. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala.

Localizare

Hotelul se află la 11 km de Palma, capitala insulei Majorca. Aeroportul se află la 6,5 km.

Facilitati Hotel

Are o terasă pe acoperiș cu o piscină infinită și o terasă la soare.WiFi gratuit de mare viteză este disponibil în întreaga proprietate.

Iberostar Bahía de Palma - Adults Only este un hotel doar pentru adulți și este echipat pentru a vă ajuta să vă relaxați. Vă puteți bucura de facilitățile excelente oferite de hotel, inclusiv de Sensations Spa, de piscina și de zona de wellness. Acesta este, de asemenea, un loc ideal pentru a participa la activități sportive, cum ar fi ciclismul. restaurantul À la carte "The Origin Beach Soul" nu este inclus în niciun plan de masă pentru cazare.