Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Barracuda -Only Adults


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Baracuda - Only Adults 3* este o locatie hoteliera perfecta celor ce doresc liniste si confort, acesta imbinand activitatile de relaxare cu cele de entertainment in cea mai deosebita insula baleara Mallorca. Localizare
Hotelul Barracuda este situat in Magaluf, la 1 km de Aqualand este o locatie de sedere perfecta pentru cei ce isi doresc confort si liniste, acesta imbinand facilitatile de relaxare cu cele de entertainment pentru adulti. Hotelul La Barracuda este situat lângă plaja Carihuela din Torremolinos, la 15 minute cu maşina de aeroportul orașului Málaga. Barracuda este la mai puţin de 500 de metri de Puerto Marina. Terenul de golf Torrequebrada este la aproximativ 10 minute de mers cu maşina. Alte puncte de interes apropiate geografic: plaja Nikki Beach Mallorca (0.3 km), BCM Magaluf (1.2 km), Parc Acvatic Western (1.4 km), plaja Mago (3 km), golf Santa Ponsa (3.2 km), plaja Santa Ponsa (4.6 km), Port Adriano (4.8 km), Jungle Park (5.5 km), Mallorca Casino (9.4 km), Son Vida Golf (11.1 km), Palma Yacht Club (11.7 km), Palma Port (13 km), aeroportul Palma de Mallorca (17.90 km).

Facilitati camere
Toate camerele de tip standard au mobilier și decorațiuni moderne sau clasice, confortabile, spatioase si sunt situate pe aripile de est ale clădirii, avand o terasă mare, cu o masă mică și scaune de unde oaspetii pot admira magnifica priveliste spre mare. Acestea sunt dotate cu facilitati ca aer conditionat, Tv prin satelit, baie privată, articole de toaleta gratuite, telefon, încălzire centrală, 24h customer care, terasa/balcon cu vedere la piscina, mare sau la gradina.

Facilitati hotel
In cadrul hotelului La Barracuda, oaspetii vor aprecia accesibilitatea la plaja si localurile cu specific spaniol, privelistea incantatoare, camerele cu avand vedere catre piscina sau Marea Mediterana. Hotelul beneficiaza pentru confortul si linistea oaspetilor sai de terase special amenajate, piscina in aer liber (cu vedere spectaculoasă la mare și acces direct la promenadă), terasă mare la etajul 10, divertisment de seara/animatori, inchirieri biciclete/auto, biliard, restaurant, internet prin cablu, serviciu de concierge, camera de bagaje, birou turism, schimb valutar, receptie nonstop, serviciu zilnic de menaj, spalatorie, transfer aeroport, aer conditionat, parcare în aer (contra cost, in limita locurilor disponibile), lounge-ul TV este situat lângă recepție, servicii gratuite de hamacuri și șezlonguri pe parcursul întregului an și în întreaga zonă a grădinii. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit în zonele comune. Este posibila solicitarea serviciului PICNIC care necesita rezervare cu cel puțin 24 de ore în avans. Restaurantul tip bufet al hotelului servește o gamă largă de preparate din bucătăria tipică mediteraneană, cum ar fi rețete spaniole și rețete inovatoare de mâncăruri din bucătăria internațională. Sunt disponibile si meniuri potrivite pentru Celiac, diabetici și intoleranțe alimentare. De asemenea, hotelul are un bar lângă piscină şi un lounge bar cu programe de muzică live. Lounge barul este deschis pe tot parcursul anului. Are canapele spațioase, amenajate pentru cea mai bună adunare în fața unei cafele. De asemenea are si o sală de jocuri și un living pentru TV. În timpul verii la pool barul hotelului, oaspetii se pot bucura de feluri de mâncare tipice din sezonul de vară, cum ar fi gazpacho, varietate de orez, fripturi de tip sardine și frigărui. Barracuda are o grădină mare și terenuri de tenis, precum și tenis de masă.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Schimb valutar
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )