Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartments Sol Lunamar -Only Adults


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Apartments Sol Lunamar - Only Adults 3* face parte din lantul hotelier Sol Melia Group si se alfa siuat la doar 1 minut de plaja si promenada statiunii Palma Nova, pe coasta de sud-vest a Mallorca. Fiind situat la 25 km vest de capitala Palma si de aeroportul Son Sant Juan, precum si la doar 100 metri de statiune, ofera un acces facil la toate restaurantele si localurile din regiune. Facilitati camere
Toate apartamentele beneficiaza de o varietate de facilitati: aer conditionat, incalzire centralizata, baie cu dus, chicineta utilata (cuptor electric, frigider, lounge cu canapea si Tv, seif contra cost, balcon/terasa, serviciu de curatenie, articole de baie gratuite.

Facilitati hotel
Complexul modern de apartamente Sol Lunamar detine un total de 139 unitati de cazare, dintre care 5 apartamente self catering si 134 apartamente de tip studio, dispuse pe 7 nivele, cu balcoane/terase largi ce au vedere la Marea Mediterana, piscina si gradinile amenajate in stilul tipic spaniol. Facilitatile oferite de acest complex destinat exclusiv adultilor sunt numeroase si asigura confort pe toata durata sederii: piscina in aer liber cu sectiune speciala pentru copii, receptie 24 h, schimb valutar, camere de bagaje, camere familii, snack bar, restaurant( meniu international & vegetarian), internet, camera de jocuri, spalatorie, servicii medicale, terase si gradini amenajate cu parasolarii si mobilier in stilul specific spaniol, seif contra cost, lift.

Localizare
Sol Lunamar Apartments se afla situat la 50 de metri de plaja si promenada din statiunea Palma Nova, pe deosebita insula Mallorca, coasta de sud-vest. La 25 km distanta se afla orasul capitala Palma si aeroportul international.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )