Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kaliakria Aparthotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest complex isi doreste prin facilitatile sale sa satifaca toate cerintele turistilor sai fiind alcatuit exclusiv din apartamente de lux. Constructia acestuia este o combinatie intre elemente din lemn, garduri din fier forjat, teracota vopsita, alei din piatra pavata, gradini si elemente traditionale.Localizare
Complexul Kaliakria se afla in apropiere de localitatea Topola, la circa 6 km de Kavarna si 8 km de orasul Balchik. Orasul Varna este situat la circa 55 km. Complexul de apartamente Kaliakria Resort se afla pe o malul marii dar datorita falezei foarte inalte cea mai apropiata plaja amenajata este la circa 3 km, se ofera transfer gratuit la plaja cu microbuzul din 2 in 2 ore (orarul exact se va afla la receptie).

Facilitati

Resortul beneficiaza de sala de conferinte, schimb valutar, seif, piscine exterioare pentru adulti si pentru copii, lift, restaurant Bistro Turquoise, lobby bar, bar la piscina Totally Romantic Bar, room service, minimarket, sala de fitness si parcare. Umbrela si sezlong la piscinele complexului - gratuite in limita disponibilitatilor.