Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nalba


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HOTEL: in centrul statiunii, complet renovat, restaurant, parcare proprie, internet wireless pe terasa restaurantului, bar de zi / noapte, 150 camere, 2 etaje. Nu se accepta animale de companie.

CAMERE: AC, TV, minibar, baie cu cada / dus, pardoseala din gresie cu covorase, geam termopan, fara balcon.

MASA: restaurant propriu 3* sau terasele Antik din Neptun si Saturn, mic dejun meniu fix, dejun si cina in sistem bonuri valorice.

COPII (in camera cu 2 adulti): 0 - 12 ani gratuit la cazare, fara pat; pat suplimentar 50% din valoarea unui loc de cazare. Copiii pana la 12 ani beneficiaza de mic dejun gratuit daca parintii iau pensiune completa.

Facilitati:

- parc de joaca supravegheat pentru copii + programe speciale sustinute de animatori profesionisti;

- Kinder Zoo - va asteapta in fiecare seara intr-un spatiu special amenajat langa parcul de joaca, unde cei mici pot interactiona cu dragalasele animalute ;

-INCURAJAREA CREATIEI - cei mici vor fi indrumati in tainele modelajului si a artei origami. Creatiile cele mai reusite ale micilor cursanti vor fi expuse saptamanal in cadrul unei expozitii;

- intr-un spatiu special amenajat se vor desfasura concursuri de dart si table.


OFERTA SPECIALA!



In perioadele 01.07-20.07.2016 si 21.08-15.09.2016 cei care solicita sejururi de minim 7 nopti platite vor beneficia de :

- mic dejun gratuit pentru 2 persoane;

- intrare gratuita o zi din sejur la piscina Hotelului Capitol;

- seara cu specific tataresc oferita la Cafe Efendi (Terasa Antik) din Statiunea Neptun

- sezlonguri/umbrele gratuite pentru 2 persoane L-J , iar V-D vor achita jumatate din valoarea de inchiriere afisata, in limita locurilor disponibile pe plaja WHYNOT din statiunea Neptun.
Distanta plajei fata de hotel este de 10 minute de mers.