Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Delta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HOTEL DELTA: 50 m de plaja.
MASA se poate servi la restaurant propriu 3*.
NOU - mic dejun-ul se serveste in regim bufet, panzul si cina se servesc a la carte in regim de cont valoric. Mic dejunul si pranzul se servesc in restaurantul principal al hotelului, cina se poate servi in oricare din restaurantele grupului pe baza de rezervare prealabila.
La sejururile cu pensiune completa, 10% reducere la masa - Astfel pentru 110 lei/zi/pers se platesc doar 100 lei;
Restaurant nou - Fish & Grill, pe malul marii (langa Plaja copiilor)
GRATUIT la Teatrul de Vara si Paradis Land la sejur cu demipensiune **
HOTEL DELTA dispune de 274 camere duble etaj si 5 apartamente (dormitor si living); restaurant cu aer conditionat, wi-fi gratuit, restaurant terasa cu spectacole, pizzerie-cuptor cu lemne, restaurant italian, restaurant fish &grill, piano bar, 5 sali de conferinte, acces internet, baby-land, plaja privata, parcare.
ALTE FACILITATI:
Spectacol ALL Inclusive
- **la sejururi cu servicii de masa de minim 65 lei/zi/pers, turistii beneficiaza gratuit de 3 spectacole: o piesa de teatru, un concert si un spectacol muzical pentru parinti si copii la Teatrul de Vara Jupiter si de 2 bilete la Paradis Land - parc de aventura
- ***la sejururile cu pensiune completa, 10% reducere la masa - Astfel pentru 110 lei/zi/pers se platesc doar 100 lei;
Servicii:
- 50% discount pentru sezlonguri cu umbrela pe Plaja Jupiter si Plaja copiilor pentru toti turistii cazati in hotel, in conditiile rezervarii si achitarii acestora pentru intreg sejurul, la receptia hotelului;
- Pe fiecare plaja turistii beneficiaza de DJ si echipe de animatori care vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri si concursuri captivante;
- Orchestra live, solisti, trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, pe scurt, seara de seara Spectacol Live pe scena Restaurantului Delta;- Bucatarie mediteraneana, canzonete italiene, cuptor cu lemne, toate intr-o gradina atent amenajata la Restaurant aCucina Italianaa
- Restaurant Fish&Grill - in acordurile pianului, pe malul marii
- Internet Cafee, Xbox si PS3 Club.
Clubul Copiilor - gratuit pentru turistii cazati in hotel
Casa cu Povesti - vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de eroi din basme si personaje din desene animate. Pe aceeasi scena vor fi prezentate si programe muzicale, reprezentatii de balet si numere de magie, invitati speciali.
Centrul de Balet si Dans - ministagiile de initiere in dans, balet si expresie corporala vor fi completate de stagii la care vor fi invitati membri ai cluburilor de dans din intreaga tara, precum si de stagii de excelenta adresate profesionistilor.
Atelierul de Creatie - intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.
Scoala de Teatru - pentru toti copii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.
Plaja Copiilor - o intreaga plaja amenajata cu mini- piscine, tobogane, jucarii gonflabile unde o echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor, concursurilor si supravegherii celor mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah si darts.
Parcul copiilor (Baby Land) - in singurul parc de distractii pentru copii, din Sudul litoralului, vor fi instalate noile modele de tobogane, plase elastice, curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestiriile cu pirati si indieni.
Gradinita cu program de babysitting - locul in care iti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a educatorilor hotelului.
Camerele sunt dotate cu tv, telefon direct, frigobar, internet Wi-Fi, AC, baie cu dus, balcon. Nu se accepta animale de companie.
TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):
- primul si al doilea copil intre 0-12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare cu pat suplimentar si mic dejun;
- primul si al doilea copil intre 0-12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la pensiune completa daca parintii achizitioneaza pensiune completa (pentru copii se va comanda din meniu special, gratuit).
-copiii peste 12 ani achita integral valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.