Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Loutra Beach


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

De la infiintarea sa din 1989, Hotelul Loutra Beach ofera oaspetilor ospitalitate greceasca generoasa in satul Loutra.Situat ideal in partea de sud-vest a Peninsulei din Kassandra; Peisajul idilic al lui Loutra combina pedterile di cavernele maiestuoase formate de stancile din Marea Egee cu padurile de pini luxuriante din Agia Paraskevi.

De la infiintarea sa din 1989, Hotelul Loutra Beach ofera oaspetilor ospitalitate greceasca generoasa in satul Loutra.Situat ideal in partea de sud-vest a Peninsulei din Kassandra; Peisajul idilic al lui Loutra combina pedterile di cavernele maiestuoase formate de stancile din Marea Egee cu padurile de pini luxuriante din Agia Paraskevi.

Ca hotel de familie, filozofia noastra este saoferim oaspetilor nostri servicii si cazare de calitate, o atmosfera prietenoasa de relaxare si experiente unice pentru fiecare vizitator prin diversele activitati pe care le oferim.

 

Double room

La Hotelul Loutra Beach veti gasi 12 camere duble luminoase si confortabile, decorate intr-o schema de culori relaxanta, complet echipate cu mobilier modern, cu un pat dublu sau doua singure impinse. Toate camerele duble pot gazdui pana la 2 persoane si au dimensiuni de 22 m2. Camera este formata din 1 pat dublu (160 cm x 200 cm) sau 2 paturi de o persoana (90 cm x 200 cm), o baie privatacu dus si un balcon privat sau terasa cu masa si scaune potrivite pentru ambii oaspeti pe o calatorie romantica, dar si pentru cei care cauta pace si relaxare in vacante.

Facilitati camere:

Aer condiționat (încălzire și răcire) și încălzire centrală, Ventilator de acoperis, Televizor LED cu canale prin satelit, Telefon cu acces international (contra cost), Frigider cu mini-bar, • articole de toaleta gratuite, Uscator de par, Prosoape pentru corp și fata, Prosoape de plaja disponibile la receptie,Seif în camera (fara taxa), Room service

 

Triple room

Ofera 6 camere triple confortabile si bine echipate, cu mobilier modern. Sunetele pamantesti ale camerei creeaza o atmosfera calda si confortabila, care contribuie in continuare la o sedere confortabila si de neuitat. Compus dintr-un pat dublu si o canapea extensibila, toate camerele triple sunt functional concepute pentru a gazdui pana la 3 persoane si au o dimensiune de 24 m2. 1 pat dublu (160cm x 200cm) si 1 canapea extensibila (75x200cm), o baie privata cu dus si un balcon sau terasa privata cu masa si scaune.

Loutra este ideal pentru cei care cauta aventura in vacante, dar si pentru cei care doresc sa se relaxeze la baile termale SPA situate la 300 de metri de hotel.

Facilitati camere:

Aer conditionat (incalzire si racire) si incăalzire centrala,ventilator de acoperis, Televizor LED cu canale prin satelit,telefon cu acces international (contra cost), frigider cu mini-bar, articole de toaleta gratuite,uscator de par, prosoape pentru corp si fata, prosoape de plaja disponibile la receptie, seif în camera (fara taxa), room service

 

Family room

La Loutra Beach Hotel veti gasi cazare ideala pentru familia dvs. Hotelul ofera 6 camere de familie complet echipate, functionale si placute din punct de vedere estetic, atmosfera calda si tonurile pamantesti ale camerei, cu siguranta va vor face sederea relaxanta si confortabila.

 

Camerele de familie sunt o alegere buna pentru o familie de 4 persoane si sunt formate dintr-un pat dublu si 2 canapele extensibile. Compus dintr-un pat dublu si două canapele extensibile, toate camerele de familie sunt proiectate funtional pentru a gazdui până la 4 persoane si au o suprafață de 25 m2. 1 pat dublu (160cm x 200cm) si 2 canapele extensibile (75x200cm), o baie privata cu dus si un balcon privat sau terasa cu masa si scaune, potrivite pentru fiecare familie.

Facilitati camere:

Aer conditionat (incalzire si racire) si incalzire centrala, ventilator, televizor LED cu canale prin satelit, telefon cu acces international (contra cost), frigider cu mini-bar, articole de toaletă gratuite, uscator de par, prosoape pentru corp si fata, prosoape de plaja disponibile la receptie, seif în camera (fara taxa), room service, frigider cu mini-bar, articole de toaleta gratuite, uscator de par, prosoape pentru corp si fata, prosoape de plaja disponibile la receptie, seif în camera (fara taxa), room service