Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IKOS OCEANIA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

SPA & Welness
Oceania Spa ofera 7 sali de tratament private si include o piscina interioara încalzita cu cada cu hidromasaj si ferestre din podea pana în tavan, ce ofera vedere magnifica la Marea Egee. De asemenea, turistii se pot bucura de sauna, hamam si salon de infrumusetare. Sala de fitness este echipata cu facilitati cardio si de fitness de ultima generatie.

Drinks & Food
Oceania Club functioneaza in regim all-inclusive si ofera o gama larga de optiuni pentru luat masa, oaspetii pot alege dintr-o varietate fantastica de meniuri tip bufet si à la carte. Se ofera mancaruri grecesti si internationale, precum si specialitati din bucataria italiana, restaurantul Mare Mar si cea asiatica, restauranul Mahi. De asemenea, oaspetii hotelului pot servi cocktailuri exotice in Blue Bar si Almyra Bar. Multe dintre restaurante si baruri au vedere la mare.

Sport si divertisment
Turistii se pot relaxa si petrece timpul liber prin intermediul unor facilitati numeroase precum: piscine in aer liber cu bar, sala de fitness, aerobic, tenis de masa, squash, volei pe plaja, darts, boccia, cinema, club de noapte. Contra cost turistii pot beneficia de: teren de tenis, palete si mingi, inchiriere biciclete, canoe, hidrobiciclete, surfing, catamaran, ski nautic, navigatie, bananaboat, cursuri de scufundari, cursuri de surfing.

Localizare
Hotelul este situat in Nea Moudania, pe plaja privata cu nisip si la o distanta 30 de minute cu masina fata de Aeroportul Internatinal din Salonic.

Site web
http://www.oceaniaclub.gr/en-GB/the-resort