Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apollo

   Eforie Nord, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Profil: Relaxare


Situare: Hotelul este situat la 350 m de plaja, 100 m de centrul statiunii, 50 m de baza de tratament Traian si 250 m de lacul Techirghiol.


Info hotel: Hotel Apollo ofera servicii hoteliere la standarde inalte de 3 stele. Incepand cu 2012 hotelul pune la dispozitia clientilor o piscina ultra-moderna ce vine in intampinarea tuturor ce doresc momente de relaxare intr-o piscina curata si moderna.


Camere: Hotelul are 110 camere duble dotate cu: aer conditionat, LCD pe perete cu TV cablu, internet, frigider, balcon, baie cu cada, pardoseala acoperita cu mocheta, geam termopan.


Restaurantul: Masa se poate servi in restaurantul propriu al hotelului in sistem bon valoric.


Servicii gratuite: Acces internet la parter, acces la piscina, loc de joaca pentru copii.


Servicii cu plata: Servicii de telefonie si fax.


Facilitati copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani beneficiaza gratuit de cazare si mic dejun, fara pat suplimentar. Copiii cu varsta intre 7 si 12 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, dar achita 50% din valoarea micului dejun. Copiii cu varsta peste 12 ani achita 50% din valoarea unui loc in camera dubla si mic dejun integral, beneficiaza de pat suplimentar.


Animale de companie: Accesul nu este permis.


Atractii in zona: Manastirea Sf Maria Techirghiol, Plaja Debarcader.