Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Ghurair Arjaan by Rotana


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Al Ghurair Arjaan by Rotana, situat în Deira, Dubai, este o alegere populară printre turişti. Situat la doar 1.0 Km de centrul oraşului, turiştii sunt perfect poziţionaţi pentru a se bucura de atracţiile şi activităţile acestuia. Un ecosistem bine păstrat şi proximitatea faţă de Centru Al Ghurair, Reef Mall, Clubul de Golf Emirates dau acestui hotel un şarm special. Tourism Dirham Fee per bed room per night will pay by the guest at the hotel directly Check-In Time: 14:00 & Check-Out Time: 12:00nn.Localizare
Situat la doar 1.0 Km de centrul oraşului, turiştii sunt perfect poziţionaţi pentru a se bucura de atracţiile şi activităţile acestuia. Un ecosistem bine păstrat şi proximitatea faţă de Centru Al Ghurair, Reef Mall, Clubul de Golf Emirates dau acestui hotel un şarm special.

Facilitati

Serviciile hoteliere de primă clasă şi facilităţile care definesc experienţa de la Rotana vă aşteaptă la Al Ghurair Arjaan by Rotana. Oaspeţii acestui hotel se pot delecta cu facilităţi în incintă cum ar fi 24-ore room service, Wi-Fi în zone publice, parcare cu valet, parcare auto, room service. Acest hotel oferă dotări fantastice, incluzând cadă fierbinte, centru de fitness, saună, teren de golf (maxim la 3 km), piscină exterioară, pentru a vă ajuta să vă recreaţi după o zi plină de acţiune prin oraş.