Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TOP PLANAMAR

   Malgrat De Mar, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Site Web
http://www.htophotels.com/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=47&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=+top%20+planamar%20+hotel&utm_campaign=EN+-+Brand+-+Pineda+%2F+Malgrat

Sport si divertisment
Hotelul pune la dispoziia turistilor piscina in aer liber si terasa unde se pot bronza si relaxa. Alte facilitati ce sunt puse la dispoziția oaspetilor pentru petrecerea timpui liber: biliard, tenis de masa, camera de jocuri, spectacole de animatie si divertisment, atat in cursul zilei, cat si seara.

Localizare
Hotelul Top Planamar este situat in statiunea Malgrat de Mar, aproape de pormenada, la doar 50 m fata de plaja cu nisip si 3 minute de centru. Aeroportul din Girona este la 25 minute distanta de hotel.

Spa & Wellness
Centrul SPA pune la dispozitia turistilor solar si zona de relaxare.

Drinks & Food
Turistii pot servi masa, specialitati internationale ori preparate culinare spaniole in cadrul restaurantului, sau pot consuma un cocktail racoritor in cadrul barului sau a terasei de langa piscina.