Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MOLFETTA BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Molfetta Beach este o afacere de familie cu 27 de camere renovate, majoritatea cu vedere la mare. Personalul de la receptia nonstop poate oferi informatii cu privire la orasul Corfu sau poate organiza excursii cu barca si activitati de scufundari.
Localizare:Molfetta Beach se afla situtat pe plaja, la doar 500 de metri de portul de agrement si de un vechi santier naval venetian, iar orasul Corfu la 7 km de acesta. Aeroportul International din Corfu si portul se afla la o distanta de 9 km si respectiv 6 km.
Dotari camere: Fiecare camera luminoasa si aerisita are aer conditionat si ofera dus privat, mini-frigider, seif si TV. Toate camerele au balcoane mobilate cu vedere la mare si la dealurile din apropiere.
Facilitati hotel: Pe plaja situata chiar in fata Hotelului Molfetta Beach sunt disponibile sezlonguri si umbrele. Oaspetii pot beneficia de accest internet Wi-Fi gratuit in zona receptiei, precum si de un serviciu de inchirieri auto disponibil la hotel.
Alte facilitati: Gradina, terasa la soare, wireless, ciclism, scufundari, calarie, facilitati de sporturi nautice (la unitatea de cazare), spa & centru de wellness, masaj, inchirieri biciclete, camera de jocuri, animatori, club de noapte/DJ.
Plaja:Hotelul se afla situat pe plaja.
Web site: http://molfettabeach.com/