Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Aro Palace


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Website
http://www.aro-palace.ro/

Spa & Wellness
Hotelul dispune de centru spa unde se pot efectua tratamente magnetoterapie, electroterapie, tratamente vacuum sau cu ultrasunete, estetica faciala si corporala, tratamente hidromasaj.

Drinks & Food
Turistii au la dispozitie restaurantul Belvedere cu o capacitate de 80 locuri unde pot servi diverse preparate din bucataria internationala dar si barul de zi (250 locuri) si cel de noapte (220 locuri). De asemenea hotul dispune si de 3 saloane, Salonul Albastru (80 locuri), Sala Mare (450 locuri) si Sala Coloanelor (100 locuri) unde se pot organiza diverse evenimente.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie sala de fitness pentru efectuarea activitatilor sportive dar si centrul spa si sauna pentru cei care doresc sa se relaxeze.

Localizare
Hotel Aro Palace este situat in Brasov, la 600 m fata de Piata Sfatului si 3 km de Gara Brasov. Este situat langa Parcul Central aproape de centrul orasului Brasov.