Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNIS EFES ROYAL PALACE RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat la 35 km de aeroportul Izmir, la 39 km de centrul orasului Kusadasi, in statiunea Ozdere, pe malul marii.
Hotelul este construit in anul 2015 pe o suprafata de 45.000 m2 si este format din 2 cladiri cu 6 nivele avand un total de 470 camere:
CAMERE:Hotelul dispune de 401 Efes standard room (vedere la mare/vedere la gradina, max. 3 pers., 29 m2) - din care 5 camere pentru persoane cu dizabilitati; 50 Efes family suite (vedere la mare / vedere la gradina, max. 4 pers., 36-42 m2); 9 Royal deluxe suite, 4 Laguna suite, 1 Presidential suite.
FACILITATI CAMERE: Telefon, A/C, TV satelit,mini bar, seif, cantar de baie, halat, papuci, baie cu dus, fierbator ceai/cafea, internet wi-fi, balcon/terasa.
FACILITATI:restaurant principal, 11 baruri, 5 restaurante a la carte - cu rezervare, piscine exterioare, piscina interioara, 4 tobogane cu apa, spalatorie, calcatorie, lant de magazine, 3 sali de conferinte, parcare, internet wi-fi gratuit pe tot teritoriul hotelului, coafor, fotograf, magazin de bijuterii.ACTIVITATI:Gratuit: baie turceasca, sauna, tenis de masa, animatie, volei de plaja, aqua gym, darts, cursuri de gatit, cinema, discoteca, cocktail la sosire, sporturi nautice nemotorizate; Contra cost: masaj, peeling, centru spa, sporturi nautice motorizate.PLAJA:Plaja proprie, nisip/pietris, ponton. La piscina si pe plaja - umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja - gratuit. Contra cost se pot inchiria cabanele de pe ponton.PENTRU COPII:piscina exterioara, piscina interioara, 3 tobogane de apa, loc de joaca, mini club (04-12 ani), junior club (13-16 ani), babysitter (contra cost).