Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ciucas

   Baile Tusnad, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Cazare - Hotelul Ciucas dispune de 238 locuri de cazare, structurate in 103 camere duble, 3 apartamente si 13 apartamente de lux.


Spa - Hotelul pune la dispozitie o baza de tratament, dotata cu o sala de gimnastica (pentru fitness si wellness), sauna,masaj, jacuzzi, bai galvanice, electroterapie , salina, bai carbo-gazoase, impachetari, aplicatii cu parafina, masti faciale si un cabinet medical de specialitate.


Conferinte - Complexul de conferinte, prin cele 5 sali cu o capacitate totala de 300 persoane, asigura toate facilitatile organizarii evenimentelor de acest gen.


Agrement si servicii – Hotelul Ciucas organizeaza excursii in cele mai frumoase puncte turistice din zona : Lacul Sfanta Ana, Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Tinovul Mohos, Stanca Soimilor, Valea Rosie. De asemenea va oferim biliard, ping-pong si darts. Se pot organiza cursuri de echitatie si plimbari cu ATV-uri. In Baile Tusnad exista si o sala de sport polivalenta unde cei interesati pot organiza activitati specifice